Galatasaray'da Belhanda Krizine Fatih Terim Müdahelesi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Belhanda Krizine Fatih Terim Müdahelesi

Galatasaray'ın evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u, Diagne'nin hat-trick yaptığı maçta 3-0 mağlup etmişti. Sarı kırmızılı ekipte kullanılan son penaltı öncesi Belhanda ve Diagne tartışmış, Faslı oyuncu maç bitimi hemen soyunma odasına gitmişti. Taraftarın çağrısına cevap vermeyen Belhanda için Terim devreye girdi.

08.04.2019 16:04  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendiği maçta Belhanda iel Diagne arasında penaltı gerginliği yaşanmıştı. Konuya daha sonra Fatih Terim müdahele etti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Cimbom'un kazandığı 2. penaltının ardından atışı kullanmak isteyen Younes Belhanda'nın topu bırakmasını isteyen tribünler, Mbaye Diagne'nin beyaz noktaya gelmesini istemişti. Diagne, penaltıyı gole çevirirken, Belhanda'nın gole sevinmemesi dikkat çekti.

TERİM OLAYA EL ATTI

Ancak TT Stadı sakinleri maç sonunda uzun süre Belhanda lehine tezahüratta bulunarak, Faslı yıldızın gönlünü aldı. Maçın son düdüğüyle soyunma odasının yolunu tutan Belhanda için taraftarlar uzun süre tezahüratta bulundu ve Faslı yıldızın 3'lü çektirmesini istedi. İçeriden bir türlü çıkmayan Belhanda'nın halini gören Terim, olaya el attı.

Galatasaray'da Belhanda Krizine Fatih Terim Müdahelesi

TERİM, BELHANDA'NIN GÖNÜLÜ ALDI

Karşılaşmanın ardından oyuncusuyla kısa bir konuşma gerçekleştiren Fatih Terim de öğrencisinin gönlünü aldı. Diagne'nin 2 gol atması nedeniyle taraftarların penaltıyı onun kullanmasını istediğini oyuncusuna anlatan deneyimli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

"Tribünler sadece Diagne'nin hat-trick yapması için böyle bir reaksiyon gösterdi. Böyle bir sebep yüzünden küsmek sana yakışmaz… Taraftarlar seni seviyor. Zaten bunu penaltının ardından ve maç bitince de açık şekilde gösterdi. Bu maçta önemli işler yaptın, performansından memnunum." dedi.

Bunun ardından hocasının konuşmasını haklı bulan Belhanda, yeniden sahaya çıkarak önce tribünlere koşup, "oley" yaptı. Ardından da sahanın ortasına gelerek 3'lü çektirdi.

Galatasaray\'da Belhanda Krizine Fatih Terim Müdahelesi

Son Dakika Spor Galatasaray'da Belhanda Krizine Fatih Terim Müdahelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • batefimgi gömisz: kendi kendimize imparator yaratmayı bırakıp işimize bakalım.herkes biliyorki bursa maçında hakem bursanın penaltısını verse ve bize kırmızı verse şuan şamiyon başakşehirdi.her bir kritik virajda gs ye hakem kıyağı oluyor.geçen sene alanya maçı mesela. 2 10 Yanıtla
    dede korkut: sen git kendi takımına bak kuşçuk) 0 0
  • ADNAN: Adam haklı son maçlarda iyi oynamaya başladı. Penaltıyıda atsaydı ona biraz daha moral verirdi diagne adam olaydıda gol atsaydı penaltı atmayla golcü olunmuyor 8 0 Yanıtla
  • Ss: Sen Gs haberlerini boşver Fener ÖL kampanyasına katılım nasıl bak kümeye doğru yol aldı onu haber yap Gs en kötü 2.,ama sizin derdiniz Galatasaray değil mi 7 0 Yanıtla
    Ss: Bende onu diyorum Kadınköy diyorum PTT diyorum düşen sizsiniz kötü yola düştü diyecekler handaval 4 0
  • Vladimir21: Belhanda fener mçnda yok oynarsam iyi oynamıcam demiş 2 1 Yanıtla
  • MEHMET 9142: ŞIMARIK BELHANDA 0 1 Yanıtla
  • Korkut dede: has Afrika aslanı. Haftaya penaltı olur sen het trik yaparsın blader. 1 0 Yanıtla

Advertisement