Galatasaray'da Linnes yolcu! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Linnes yolcu!

Yapılan yeni transferler sonrasında kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 15'e çıkan Galatasaray'da, Linnes ile yollar ayrılıyor. Deneyimli oyuncunun yeni rotasının Katar ya da Birleşik Arap Emirlikleri olması bekleniyor.

09.09.2019 09:41

Son transferlerin ardından kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 15'e yükselen Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 14 yabancı kuralına takılmıştı. Bu gelişmenin ardından 1 yabancı futbolcuyla yollarını ayırması gereken Galatasaray, takımın Norveçli sağ beki Martin Linnes'in sözleşmesini 6 aylığına askıya almıştı.

Fanatik'te yer alan habere göre; 27 yaşındaki futbolcunun bu süreyi sadece idman yaparak geçirmesini istemeyen yönetimin, Avrupa'da transfer döneminin sona ermesine rağmen ara formülle bu oyuncuyu başka bir takıma kiralamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

KATAR YA DA ARAP EMİRLİKLERİ OLABİLİR

Futbolcunun menajerine bu konuda talimat veren sarı kırmızılı ekip, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde transfer döneminin devam etmesi sebebiyle oyuncusunu bu 2 ülkeden bir takıma göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

Bu gelişmenin ardından Linnes'in temsilcisinin bu 2 ülkenin kulüpleriyle temaslara başladığı ifade edildi. Galatasaray'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Linnes'in, Ocak ayına kadar başka bir takımda kiralık oynaması ardından sarı kırmızılı takıma geri dönmesi bekleniyor.

Galatasaray\'da Linnes yolcu!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Linnes yolcu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • hakan: galatasaray bu ülkenin futboluna ve futbolcusuna zarar veriyor... federasyon acilen yabancı sayısını orta saha ve ileri üçlü mevkiileri olmak üzere 4+1 olarak değiştirmeli. 2 22 Yanıtla
    LINNES: :) GS 56 YILLIK TANITIMINI YAPTI BU ÜLKENİN UEFA KUPASIYLA 6 1 FALCAO: YILLARDIR SINIR VARDA NAPTINIZ 5 0
  • andsmero: fransız takımında ıstıklal marsını soyleyecek turk yok 3 20 Yanıtla
    hakan: gs cimbom türk bayrağının, ay yıldızın şikesiz yıldızıdır :) 13 1 boş yapma: sanki tuttuğun takım tamamen türklerden oluşuyor fransız takımı dediğin takım senin ülkeni avrupada temsil ediyor ! 5 0
  • FALCAO: YABANCI SAYISI AZALSIN DİYEN BEYİNCİKLER GÖRÜYORUM GALATASARAYIN BAŞARILARI SİZİ ÖYLE ÇOK KISKANDIRIYO Kİ NE YAPSANIZ BOŞ KUDURUN YOK ÖYLE 1MİLYONLUK TOPÇUYU 10 MİLYONA SATMAK ANADOLU KLÜPLERİ AÇLIĞINDAN ÖLSÜN TEK DERTLERİ SINIRLAMA GELSİN GALATASARAYA FAZLA PARAYA TARIK GİBİLEİRİNİ SATALIM YOKYAA.. 11 2 Yanıtla
  • ekşili köfte: yuuuuhhh takımdaki istikrarlı adamlardan biri olan linnesi göndermek hata 8 0 Yanıtla
  • huzurcu: bu adam gider miydi işte mevlüt yüzünden 2 3 Yanıtla
    ZÜBÜK EKREM: arkasından mevlüt okutun 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement