Galatasaray'da Mario Lemina oyuna devam edemedi! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Mario Lemina oyuna devam edemedi!

Galatasaray'ın yeni transferi Mario Lemina, Kasımpaşa mücadelesinde sakatlandı. Gabonlu oyuncu 30. dakikada yerini Ömer Bayram'a bıraktı.

13.09.2019 21:17  Güncelleme: 22:23

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında TT Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırladı. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetti. Kritik mücadelede Galatasaray'ın canını sıkan bir sakatlık yaşandı. Karşılaşmanın 25. dakikasında bir pozisyon sonrasında sakatlık yaşayan Mario Lemina, kenara değişiklik işareti yaptı.

Galatasaray'da Mario Lemina oyuna devam edemedi!

YERİNE ÖMER BAYRAM GİRDİ

Galatasaray forması ile ilk maçına çıkan deneyimli orta saha oyuncusu, sakatlığı nedeniyle 30. dakikada yerini Ömer Bayram'a bıraktı. Gabonlu oyuncunun son durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Galatasaray\'da Mario Lemina oyuna devam edemedi!

Son Dakika Spor Galatasaray'da Mario Lemina oyuna devam edemedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Andsmero: Falcao vuruyor defansa carpiyor baliklama ilk golunu atiyor. 6 6 Yanıtla
    Kamil: Kudurrrrrr 6 1 Kudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr::: Falcao 0 0
  • Baba vanga : İşte bu bekle bizi şampiyonlar ligi gümbür gümbür geliyoruz bekle bizi fb ve futbol federasyonu size rağmen bu senede şampiyonuz. 0 2 Yanıtla
    Idıdıdı: Bekleriz her sene olduğu gibi. Bi kerede yenseniz bari öyle konuşun 0 0
  • commander jesus with general lucifer: oyuk noktalar bagzen insan ve insan yapımı karakterlerin aklını ve bilinç altını güç kaygısına düşürerek etkileyebiliyor. üçgen konusuna gelince: masonlukla uzaktan yada yakından alakası yok. insanda bulunur pyramidler ve yaratılış ile sebebsel dokunuş odaklarını algılatır canlılara. diyeceğim o ki: güc için yaşamayın ömer daha iyi goller gol çeşitleri atar. 1 0 Yanıtla

Advertisement