Galatasaray, Daçka Karşısında - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Daçka Karşısında

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22. haftasında terör olayları nedeniyle ertelenen Galatasaray Odeabank-Darüşşafaka Doğuş karşılaşması yarın oynanacak.

13.04.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 22. haftasında terör olayları nedeniyle ertelenen Galatasaray Odeabank-Darüşşafaka Doğuş karşılaşması yarın oynanacak.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 22. haftasında oynanması gereken ancak terör tehdidi nedeniyle ertelenen Galatasaray Odebank - Darüşşafaka Doğuş mücadelesi yarın saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Ligde geride kalan 25 haftada sarı-kırmızılılar 18 galibiyet, 6 mağlubiyetle 3. sırada bulunurken, Daçka ise 16 galibiyet, 8 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor.

İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

Galatasaray Odeabank ligde 82.5 sayı, 35.3 ribaund ve 17.5 asist ortalamalarıyla oynarken, Darüşşafaka Doğuş 77.6 sayı, 33.4 ribaund ve 17.3 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu Sinan Güler 9.04 sayı ile takımını sırtlarken, Daçka'da ise Jamon Gordon 9 sayı ortalamasıyla oynuyor.

ASLAN SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

Ligdeki en son mağlubiyeti Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe karşısında alan Galatasaray Odeabank, daha sonra oynadığı 5 karşılaşmadan galip ayrıldı. Darüşşafaka Doğuş da son oynadığı 4 mücadelede rakiplerini mağlup etti. Eurocup'ta Strasbourg IG ile final oynayacak olan sarı-kırmızılılar bu maçlar öncesinde ligdeki seriyi devam ettirip, zirve takibini sürdürmek istiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Daçka Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement