Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından -1 - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından -1

Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından -1

Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman Güzel bir galibiyet aldık Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Uluğ Bu seviyede iyi takımlarla yarışabilecek şekilde mücadele göstermiyoruz ve mağlubiyeti hak ediyoruz Spor Toto Basketbol Ligi'nin 13. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı 90-76 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenör Ergin Ataman, basın toplantısında konuştu.

28.12.2015 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman Güzel bir galibiyet aldık

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Uluğ Bu seviyede iyi takımlarla yarışabilecek şekilde mücadele göstermiyoruz ve mağlubiyeti hak ediyoruz

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 13. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı 90-76 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenör Ergin Ataman, basın toplantısında konuştu.

Ataman, Bu akşam hem çok iyi basketbol oynadık hem de çok iyi mücadele ettik ve güzel bir galibiyet aldık dedi.

Ergin Ataman, bir soru üzerine, transferle ilgili araştırmalarının devam ettiğini ifade ederek, Önceliğimiz pota altına bir uzun oyuncu transferi

yapmak ama malum bazı sıkıntılarımız var. Geçmişten kalan borçlar yüzünden transfere adım atamıyoruz. Transfer sadece bize bağlı değil ama araştırmalarımızı sürdüreceğiz diye konuştu.

Daha önce yardımcısı olan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ ile ilgili görüşlerini aktaran Ataman, Bu sene bir karar verdi ve biz de onu destekledik. Yağızer gibi genç antrenörlerin Türk basketboluna hizmet etmesi gerekiyor. Beşiktaş gibi bir takımın başında bulunması bence çok önemli. Onun kalitesiyle Beşiktaş'ı layık olduğu yere getireceğine inanıyorum ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise taraftarlarının desteğiyle maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ ise, Galatasaray Odeabank'ın maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiğini

dile getirerek, İkinci yarı kısa süre de olsa reaksiyon verdik ve farkı 9 sayıya indirdik. Bu seviyede iyi takımlarla yarışabilecek şekilde mücadele göstermiyoruz ve mağlubiyeti hak ediyoruz dedi.

Savunma yönü güçlü bir kısa oyuncu transferi yapmak istediklerini vurgulayan Uluğ, Topu yönlendiren ve skor üreten, bizim takımın kapasitesini

yükseltecek bir oyuncu arıyoruz. İki oyuncuyla temasımız sürüyor ve son noktaya gelindi şeklinde konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan oyucularından Nate Wolters ise zor bir ortamda güçlü bir rakibe karşı mücadele ettiklerini belirterek, rakiplerinin yüzdeli şut atışlarıyla galibiyete ulaştığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Odeabank - Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement