Galatasaray ve Beşiktaş'ın Şener Özbayraklı Savaşı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Şener Özbayraklı Savaşı!

Sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayıracak olan Şener Özbayraklı'nın adı Galatasaray ile anılıyordu. Tecrübeli sağ bek için şimdi de devreye Beşiktaş'ın girdiği belirtildi.

10.05.2019 12:58  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı ve yeni sezonda Galatasaray ile anlaştığı öne sürülen Şener için tüm kozların oynandığı öğrenildi.

DEVRE ARASINDA DA İSTENDİ

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş devre arasında da Şener Özbayraklı'yı almak istemiş ancak o transfer Şener'in Siyah- Beyazlı takımı tercih etmemesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Yönetim Şener için yeniden düğmeye bastı.

ŞENER TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş Yönetimi'nin Şener Özbayraklı'ya yıllığı 1,1 milyon eurodan 3 yıllık teklifte bulunduğu belirlendi. Şener'in bu teklifi ciddi biçimde değerlendirdiği ve sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

AZIZ BEHIC TAMAM

Beşiktaş Yönetimi'nin Şener dışında Aziz Behiç'le de anlaştığı belirlendi. Yönetimin Caner'i göndererek yeni sezonda yola Aziz'le devam edeceği öne sürüldü.

Galatasaray ve Beşiktaş\'ın Şener Özbayraklı Savaşı!

Son Dakika Spor Galatasaray ve Beşiktaş'ın Şener Özbayraklı Savaşı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • andsmero: şeneri bjk de istemıyoruz nere gıderse gıtsın yeteneksınz 1 1 Yanıtla
    Sakaryalı: Burak içinde böyle diyordunuz mideniz bulanıyordu hesapta.Kaç aylık oldu? 1 1
  • Adalet: Şuana kadar 3 kardeş mehpli) 2 arkads 6 aile akrabalarından toplam 11 kişi Ekrem beye oy atacağız çünkü bu haksızlığa goz yumamiyacagiz. Güzel dürüst temiz insanlarin her zaman yanındayız. Parti farketmez sizin. Saygılar 2 0 Yanıtla
  • fb: komik haber 1 0 Yanıtla
  • Zatımuhterem: Bjk açlıktan nefesleri kokuyor 11 futbolcu para alamıyoruz diye şikayet etti aklı olan varsa gelmez para yok 1 0 Yanıtla
  • devrekli67: Gs şeneremi kalmış bırakın şunu ya altyapıda pırıl pırıl gençler var 1 sene oynat 2.sene parana para kat bu kadar basit. seneye şampiyonlar gibi bir arenada oynat sağlam bir bek herlez oyuncuyu izlesin sat para kazan ya şeneri 100 tane maçda oynatsan para etmez 0 0 Yanıtla
    GALA1905: Haklısın. Aynen Öyle ! 0 0
  • Dürbünlü : Şeneri alan kulübe ali koçu bediye edin keza ikiside ile yaramaz. 0 0 Yanıtla

Advertisement