Gamze Topuz, Fırat Topkorur'la Dudak Dudağa Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Gamze Topuz, Fırat Topkorur'la Dudak Dudağa Yakalandı

Gamze Topuz, Fırat Topkorur\'la Dudak Dudağa Yakalandı

Ümit Kantarcılar'la boşanmanın eşiğinden dönen ve geçen ay eşiyle kol kola pozlar veren Topuz, önceki gün Fırat Topkorur'la dudak dudağa görüntülendi.

09.09.2015 08:35  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümit Kantarcılar'dan ayrılan Gamze Topuz, Fırat Topkorur'la aşk yaşıyor. Ümit Kantarcılar'la boşanmanın eşiğinden dönen ve geçen ay Çeşme'de eşiyle kol kola pozlar veren Gamze Topuz, önceki gün Beşiktaş'ta oyuncu Fırat Topkorur'la dudak dudağa görüntülendi.

ALDATMA DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

2014 yılında evlenen ve bu evlilikten Naz adında bir kızları olan Gamze Topuz ile Ümit Kantarcılar, geçtiğimiz nisan ayında boşanma kararı almıştı. Ayrılığa Kantarcılar'ın eşini BKM Mutfak Akademisi aşçısı Nafihan Gizem Aykan'la aldatmasının yol açtığı öne sürülmüştü.

Çift, bir ay önce Çeşme'de bir araya geldi, kol kola pozlar vererek bebekleri için evliliklerini sürdürme kararı aldıklarını açıkladı. Fakat bu mutluluk da uzun sürmedi...

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI

Gamze Topuz, önceki gün Beşiktaş'ta "Son Çıkış" dizisinde rol alan Fırat Topkorur'la görüntülendi. Cake House adlı kafede buluşan ikili, çevredekilere aldırış etmeden dakikalarca öpüştü. Topuz, sevgi gösterisinde bulunduğu Topkorur'a elleriyle pasta da yedirdi.

'KIZIMA SAHİP ÇIKMADI DEMİŞTİ'

Topkorur da Topuz'a saçlarını okşayarak karşılık verdi. Tanınmamak için şapka takan âşıklar, buna rağmen görüntülenmekten kurtulamadı. Gamze Topuz geçtiğimiz aylarda Ümit Kantarcıların kızına ve kendisine sahip çıkmadığını söylemişti.


Son Dakika Magazin Gamze Topuz, Fırat Topkorur'la Dudak Dudağa Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement