GATAB'tan Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

GATAB'tan Eğitime Destek

GATAB, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında yarı yıl tatilinde okullarda yenileme çalışması yürüttü.

12.02.2013 13:15

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) tarafından "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında yarı yıl tatilinde okullarda yenileme çalışması yürütüldü.

GATAB ve Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünce imzalanan "Okullar Hayat Olsun" protokolü çerçevesinde, Kemer ve bölgesindeki okullara destekler sürüyor. GATAB tarafından yarı yıl tatilinde Arslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu ile Kemer Merkez Ortaokulu'nda yenileme çalışması yapıldı.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, eğitim öğretime her zaman destek verdiklerini, yarı yıl tatilinde de desteklerini sürdürdüklerini bildirdi. Yarı yıl tatilini fırsat bilerek okullarda bazı tadilatlar yapıldığını kaydeden Üras, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimizin daha iyi şartlar altında eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri amacıyla yarıyıl tatilinde okullarımızın eksiklerini giderdik. Böylece tatil dönüşü, öğrenci ve öğretmenlerimiz için daha rahat bir ortam hazırlamış olduk. Kemer bölgesindeki tüm okullarımızda bu hizmetimiz sırasıyla devam edecek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime desteğimiz sürecek."

GATAB ekipleri, Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu'nda sınıf ve koridorlara seramik taş döşedi, Merkez Ortaokulu'nda ise sınıf ve koridorlar boyandı.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel GATAB'tan Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement