Gaz Fişeği ile Yaralanan Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Gaz Fişeği ile Yaralanan Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Ali Tombul'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

15.07.2013 18:18

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Ali Tombul'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Taksim'de polis tarafından sıkıldığı iddia edilen gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaralanarak Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Tombul'un sağlık durumu hakkında babası Mehmet Tombul açıklamalarda bulundu. Baba Mehmet Tombul, "Yapmış oldukları dualar için, bize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim. Allah okunan duaları hiçbir zaman geri çevirmez. Allah'ıma şükür oğlumuz ayağa kalkacak. Bekliyoruz" dedi.

Uyutulması için verilen ilaç tedavisinin bitirildiğini ifade eden Tombul, "İlaçları tamamen kesildi. Uyutulmak üzere verilen ilaçların tamamı kesildi. Şuan biz daha göremedik kendisini. Bekliyoruz halen. Büyük bir ihtimalle bugün akşam ya da yarın sabah gözlerini açarak hayata merhaba diyecek. Hukuksal açıdan da gerekli işlemler yapıldı. Ben inanıyorum ki oğlum ayağa kalkacak. Çünkü benim oğlum katil değil, uyuşturucu da satmıyor, darpta yapmıyor. Haklı bir mücadele veriyor. O yüzden hukuksal noktada verdiğimiz mücadeleyi de kazanacağız" diye konuştu.

Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan basın açıklamasına katılan bir grup gençte hastane önünde şarkı söyleyerek yoğun bakımda yatan Ali Tombul'a destek verdi. Grup açıklamaların ardından olaysız şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaz Fişeği ile Yaralanan Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement