Gaziantep Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Gaziantep Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğünün düzenlediği, Vakıf Şehir Gaziantep konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

07.05.2013 14:05  Güncelleme: 14:14

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen "Vakıf Şehir Gaziantep" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

"Vakıf Medeniyetinde Şehircilik" temalı düzenlenen ve 700 fotoğrafın yer aldığı yarışmada, öğrenci ve yetişkin kategorilerinde 40 fotoğraf ödüle layık görüldü.

Yarışmada öğrenci dalında birinciliği Sima Mavioğlu, ikinciliği Gökhan Dağdeviren ve üçüncülüğü Mustafa Karlı elde ederken, Murat Dağlı mansiyona layık görüldü. Yetişkinler kategorisinde ise Ali Bayraktaroğlu birinci, Ömer Çakmak ikinci, Kebir Polat ise üçüncülük kazanırken, Murat Kaplan mansiyonla ödüllendirildi.

Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törende, bu yıl Vakıf Haftası'nın temasının "Vakıf Medeniyeti ve Şehir" olarak belirlendiğini söyledi.

Haftayı şehrin estetiğine, mimari kimliğine katkı sunmak ve Vakıf Medeniyeti'nin şehirle ilişkisini daha görünür kılmak için Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliğiyle fotoğraf yarışması düzenlediklerini ifade eden Güven, "Öğrenci ve yetişkin düzeylerinde 8 kişinin dereceye girdiği yarışmada 32 eser de sergilemeye değer bulundu" dedi.

Yarışmada seçilen fotoğrafların, 19 Mayıs'a kadar Gaziantep Mevlevihane Vakıf Müzesi'nde sergileneceğini vurgulayan Güven, vatandaşları sergiyi gezmeye davet etti.

Mimarlar odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu ile Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Cihan Sezer'in konuşmalarının ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement