Gaziantep - Şahinbey Belediyesi'nden Şehitlere Vefa - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Şahinbey Belediyesi'nden Şehitlere Vefa

Gaziantep - Şahinbey Belediyesi\'nden Şehitlere Vefa

Şahinbey Belediyesi'nden şehitlere vefaGaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit olan özel harekatçılar Mehmet Demir ve Seyit Ahmet Çakır ile Gaziantep'te IŞİD militanı tarafından şehit edilen polis memuru Hüseyin Gümüş'ün ismini parklara verdi.

01.08.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'nden şehitlere vefa

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit olan özel harekatçılar Mehmet Demir ve Seyit Ahmet Çakır ile Gaziantep'te IŞİD militanı tarafından şehit edilen polis memuru Hüseyin Gümüş'ün ismini parklara verdi.

Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı meclis toplantısı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı. Gündem konularının görüşülmesinin ardından darbe girişiminde Ankara Özel Harekat Dairesine yönelik saldırıda şehit olan Seyit Ahmet Çakır ve Mehmet Demir ile Gaziantep'te IŞİD militanı tarafından vurulduktan 10 gün sonra şehit olan Hüseyin Gümüş'ün isminin ilçedeki parklara verilmesi teklifi sunuldu. Bu teklif meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Şehitlerin yakınlarının da hazır bulunduğu toplantıda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehitlerin ailelerine berat belgesi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Şahinbey Belediyesi'nden Şehitlere Vefa - Son Dakika


Advertisement