Gaziantep'te, 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' Konferansı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te, 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' Konferansı

Gaziantep\'te, \'Atatürk\'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi\' Konferansı

Gaziantep'te, 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' konferansıGAZİANTEP'te, Eğitim-İş ile Ortak Dayanışma Platformu tarafından 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' konulu konferans düzenlendi.

29.01.2017 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' konferansı

GAZİANTEP'te, Eğitim-İş ile Ortak Dayanışma Platformu tarafından 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' konulu konferans düzenlendi.

Tük-İş Şubesi ile Ortak Dayanışma Platformu işbirliğiyle Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e gelişi etkinlikleri kapsamında bir otelde düzenlenen konferansa; Eğitim-İş Genel Merkez Özlük Hukuk Sekreteri Maksut Balmuk, Eğitim-İş Genel Merkez Eğitim Sekreteri Şaban Özdemir, CHP İl Başkanı Hayri Sucu, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunan konferans öncesi Ortak Dayanışma Platformu adına konuşan Mahmut Bağcı, herkesin mücadele birliği yapmak zorunda olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bir an önce demokrasiye inanan, özgürlüğe inanan; çağdaşlığı, laikliği cumhuriyet yaşam felsefesi olarak içselleştirmiş herkes bir araya gelmek zorundadır. Bu ülkenin kadınları, gençleri ayağa kalkmak zorundadır. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun; bu vatanın dirliğine, bütünlüğüne inanmış tüm siyasi partilere mensup yurttaşlarımız, İstiklal Marşımızın başlangıcındaki gibi korkmadan el ele verip mücadele birliği yaratmak zorundadır."

Konuşmaların ardından tarihçi-yazar Sinan Meydan tarafından 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' konulu konferans verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te, 'Atatürk'ün Ulusal Egemenlik Mücadelesi' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement