Gaziantep'teki Kuyumcu Soygunu Girişimi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Kuyumcu Soygunu Girişimi

Gaziantep'te silahlı 4 kişi ile soymaya çalıştıkları kuyumcu dükkanının sahibi arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma anını güvenlik kamerası kaydetti.

09.01.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te silahlı 4 kişi ile soymaya çalıştıkları kuyumcu dükkanının sahibi arasında çıkan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma anını güvenlik kamerası kaydetti.

Alınan bilgiye göre, 10 gün önce Hafız Tevfik Caddesi'ndeki bir kuyumcuda maskeli 4 kişinin gelmesi, kuyumcu dükkanı sahibi Vahdettin Demir'in silahla karşılık vermesi ve 3 kişinin yaralanması olayı dükkandaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan dükkan sahibi Bülent Demir, kardeşi Vahdettin Demir ile oğlu İbrahim Halil'in (14) olay anında dükkanda olduğunu belirtti.

Silahlı ve maskeli 4 kişinin dükkana girdiği sırada kardeşi Vahdettin Demir'in arka odada namaz kıldığını ifade eden Demir, "Kardeşim şüphelilerin girdiğini fark edince silahla içeri girip ateş etti. Karşı taraftan da ateş açıldı. Dükkanın birçok yerinde saçma ve kurşun izleri hala duruyor. Olayda kardeşim elinden hafif şekilde yaralandı. Çok şükür namazın zırhı korudu onu. Oğlum da tezgahın arkasına saklandığı için yara almadan kurtuldu" dedi.

Diğer kardeşi Şahin Demir'in, 14 Eylül'de Belkıs Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanına giren soyguncularca tabancayla yaralandığını ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini hatırlatan Demir, "Kaçan faillerin yakalanması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Ailemiz yeni bir saldırı olacak endişesi içinde çalışıyor" diye konuştu.

30 Aralık'ta Hafız Tevfik Caddesi'ndeki kuyumcuya gelen yüzleri maskeli 4 şüpheli ile iş yeri sahibi Vahdettin Demir arasında çıkan silahlı çatışmada Demir ile şüpheli M.K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralanmıştı. M.K, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı, diğer 3 şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Kuyumcu Soygunu Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement