Gaziantep'ten Bir Acı Haber Daha - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Bir Acı Haber Daha

Gaziantep\'ten Bir Acı Haber Daha

Gaziantep'te düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi.

29.08.2012 10:10  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, PKK'lı 'Firaz' kod adlı Murat Filiz tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan 52 yaşındaki Yaşar Bayram, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bayram'ın ölümüyle patlamada ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 20 Ağustos'ta, Korutürk Caddesi üzerindeki Karşıyaka Polis Merkezi'ne 30 metre uzaklıkta meydana gelen bombalı saldırıda 4'ü çocuk 9 kişi yaşamını yitirdi, 66 kişi de yaralandı. Yaralıların bir çocuğu tedavilerinin ardından taburcu edilirken, durumu kritik olan 4 kişi ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Yaralılardan Kastamonu Özel İdare Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan ve bayramda kayınvalidesini ziyaret etmek için Gaziantep'e geldiği bildirilen Yaşar Bayram, bugün sabah hayatını kaybetti. Bayram'ın da yaşamını yitirmesi ile olayda ölenlerin sayısı 10 oldu. Bayram'ın cenazesi toprağa verilmek üzere bugün memleketi Kastamonu'ya gönderilecek. Aynı saldırısı sırasında 45 yaşındaki polis annesi Fatma Erdem de beyin kanaması geçirerek yaşamını kaybetmişti.

Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen PKK'lı Murat Filiz'in aranmasına devam edilirken, ona yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Bir Acı Haber Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement