Gaziler ve Şehit Yakınları Yemek Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Genel

Gaziler ve Şehit Yakınları Yemek Programında Bir Araya Geldi

Gaziler ve şehit yakınları yemek programında bir araya geldiİSTANBUL - Fatih Belediyesinin düzenlediği organizasyonla şehit yakınları ve gaziler yemek programında bir araya geldi.

13.07.2018 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziler ve şehit yakınları yemek programında bir araya geldi

İSTANBUL - Fatih Belediyesinin düzenlediği organizasyonla şehit yakınları ve gaziler yemek programında bir araya geldi.

Fatih Kaymakamlığı ve Fatih Belediyesi tarafından Topkapı Sosyal Tesislerinde şehit yakınları ve gaziler için program düzenledi. Düzenlenen programa Fatih ilçesinde ikamet eden 135 gazi ve 5 şehit yakını katıldı. Programa katılan Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları ve gaziler ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, "Bu akşam bildiğiniz gibi şehit ailelerimizi çağırdık. Bunların arasında 135 tane gazi 5 tane de şehit ailesi var tabi akrabalarıyla birlikte geldiler. Hoş bir ortam onların yalnız olmadıklarını, daima yanlarında durduğumuzu yalnızlıklarını bir parça olsun giderme adına çağırmış bulunuyoruz. Malumunuz olduğu gibi 15 Temmuz ihanet kalkışmasını yaşadık. Bu akşam yemeği de onun arifesine denk gelmiş gibi bir durum oldu. O yola giderken gazilerimizi bir daha hatırlamak, onların yanında olduğumuzu ifade etmek, onların varsa dertlerini paylaşmak istedik. Hepsi çok mutlu, biz de çok mutlu olduk. Huzurluyuz, bu tür etkinlikler, bizim millet olma bilincini bir ve beraber olmamızı tazeleyen etkinliklerdir" dedi.

Gaziler ve Şehit Yakınları Yemek Programında Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Gaziler ve Şehit Yakınları Yemek Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement