Gazipaşa'da Kaybolan Genç Ölü Bulundu - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa'da Kaybolan Genç Ölü Bulundu

Gazipaşa\'da Kaybolan Genç Ölü Bulundu

Antalya'da doğum gününü kutladıktan sonra, evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç, ölü bulundu.

02.01.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yılbaşı akşamı doğum gününü kutladıktan sonra, babasına ait otomobille evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki genç, ölü bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gazipaşa'da denize açılan bir balıkçı, Hal Limanı yakınlarında, deniz kıyısında hurda halde bir otomobil görerek polise haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede, aracın içinde bir gence ait ceset bulundu.

Cesedin, Gazipaşa'da yılbaşı akşamı doğum gününü kutladıktan sonra babasına ait otomobille evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki Barış Tuğrul Ergin'e ait olduğu belirlendi. Otomobilin yaklaşık 40 metre yükseklikten, dalgaların yola zarar vermesini önlemek üzere yapılan beton zemine düştüğü tespit edildi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Garip Ergin, Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi oğlu Barış Tuğrul Ergin'in (15) yılbaşı kendisine ait 07 UP 151 plakalı otomobili alarak bir arkadaşını evine bırakmak üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek Alanya ve Gazipaşa'da polise başvurmuştu.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazipaşa'da Kaybolan Genç Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement