Gebze'de Emniyet Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Gebze'de Emniyet Personeli Ödüllendirildi

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde çeşitli birimlerde görev yapan 18 polis memuru ödüllendirildi.

07.12.2013 14:14  Güncelleme: 14:19

Görevinde üstün gayret ve başarı gösteren emniyet personeli için düzenlenen ödül törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Asayiş ve Trafik Hizmetleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vehbi Hocaoğlu ve yönetim kurulu ile iş adamları katıldı.

Törende konuşan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana birçok yeniliğe imza attıklarını söyleyerek "Göreve geldiğimizde binamızda çok sayıda eksiklik vardı. 80 bilgisayar ve 40 telsiz aldık. Aynı zamanda kameralarımızı da yeniledik" dedi.

İnşaatı devam eden karakolların son durumu hakkında da bilgi veren Yılmaz,  "Müdürlük binasını yeniden bakıma aldık ve birçok değişikliğe imza attık. Cumhuriyet Karakolunu çevik kuvvetin olduğu yere taşıyacağız. Binadaki tadilat çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yılda AB standartlarında bir karakolu ilçemize kazandırmış olacağız. Beylikbağı Şehit Faruk Aslan Karakolu'nu yeniden düzenledik. 10 gün içerisinde burada çalışmalarımız tamamlanacaktır" şeklinde konuştu.

Daha sonra, 2013 yılında üstün gayret ve başarı gösteren Burhan Çiçek, Yahya Özçelik, Yusuf Karınlı, Yusuf Çalışkan Yavuz Tarbak, Şaban Okay Karakan, Alpay Büyük, Beysefa Düğün, İbrahim Algül, Ekrem Çakır, Halit Murat Pişkin, Cengiz Güven, Mehmet Nuri Koraltan, Nedim İşler, Erhan Demirhan, Hasan Gülmez, Emre Akkurt ve Ekrem Ekici isimli emniyet personeli ödüllendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gebze'de Emniyet Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement