Gece ve Gündüzün Sonsuzluğunda Golden Key Chalet - Son Dakika
Güncel

Gece ve Gündüzün Sonsuzluğunda Golden Key Chalet

Gece ve Gündüzün Sonsuzluğunda Golden Key Chalet

Golden Key Kartalkaya'da farklı deneyimlere davetlisiniz.

06.12.2012 12:22  Güncelleme: 14:54

Maya takvimine göre bireysel hayatlarımızda dönüşümler yaşayacağımıza, daha barışçı ve hoşgörülü bir dünyaya doğru evrileceğimize inanılan yeniçağın başlangıcı sayılacak Foton Kuşağı, 21 Aralık'ta Golden Key Chalet'de anlam bulacak.

Kısacık bir hafta sonunda hayatınızın sarmalının geleceğe doğru güçlü bir şekilde değişmesine Golden Key'de şahit olacaksınız.

KARLAR ALTINDA BEDENİNİZİ VE RUHUNUZU ŞIMARTIN

Golden Key Chalet, terasında bulunan SPA merkezinin eşsiz dağ manzarası ve sunduğu alternatif hizmetleriyle bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da önemsiyor. SPA merkezinde hot tube, sauna, buhar banyosu ve masaj gibi çok özel hizmetlerden yararlanabilir ya da fitness salonunu veya yüzme havuzunu tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel nar terapili jakuzi seansıyla vücudunuzda bulunan tüm negatif yükleri üzerinizden atarak yeniden doğuşu hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

GOLDEN KEY CHALET'DE EĞLENCENİN YAŞI YOKTUR

Yetişkinler kayak, snow board, snow kite gibi çeşitli doğa sporlarıyla adrenalin dolu vakit geçirirken, çocuklar kendilerine özel oyun odasında vakit geçirebiliyorlar. Ayrıca aktivite odasında playstation'dan bilardoya kadar çok çeşitli seçenekler sunuluyor.

YENİ YILDA AĞIZ TADI; REFİKA BİRGÜL MUTFAĞIYLA GOLDEN KEY CHALET'DE

Ödüllü mimarisi ile 24'ü suit olmak üzere 43 odası bulunan, konforu ve tasarımı bir arada sunan Golden Key Chalet, İtalyan ve Türk mutfağının seçkin lezzetleri ile bölgenin en köklü butik oteli.

Lezzetten ve yenilikçilikten ödün vermeyen Golden Key Chalet bu yıl da yeni yılı ünlü şef, gazeteci, yazar ve programcı Refika Birgül'ün özel menüsü ile karşılayacak. Refika'nın özel mönüsünde Balkabağında Pilav, Barbarossa (Trabzon Hurmasından Sorbe) ve Vişneli Güllaç Tatlısı gibi çok özel lezzetler yer alacak. Meraklısı için şimdiden iki tatlı tarifini sizlerle paylaşalım.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gece ve Gündüzün Sonsuzluğunda Golden Key Chalet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement