Galatasaray, Şampiyonluğuyla Birlikte Kasasını Ağzına Kadar Dolduracak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Şampiyonluğuyla Birlikte Kasasını Ağzına Kadar Dolduracak

Galatasaray, 21. şampiyonluğu ile TFF'den, Şampiyonlar Liginden, GS Store'dan ve loca-kombine kartlarla kasasını ağzına kadar dolduracak.

20.05.2018 02:35  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın 21. şampiyonluğu, sarı-kırmızılıları mali olarak oldukça rahatlatacak.

Bu sezon 24 galibiyet (Maç başına 670 bin dolar) ve 3 beraberliği (Bir puana 335 bin dolar) bulunan Cim-Bom, 17 milyon 85 bin doları bonus olarak kasasına indirecek.

Ayrıca gelen şampiyonluğun getirdiği para ise 8 milyon 900 bin dolar... Bunlara geçmiş yıllarda kazanılan şampiyonlukların ekstra getirisi de eklenmiş olacak. 2018-19 sezonu öncesi UEFA'nın yaptığı yeni düzenleme ile Şampiyonlar Ligi gelirlerinde artışlar oldu. Buna göre, gruplara katılım için her takıma 15 milyon euro verilecek.

GALİBİYET PRİMLERİ ARTTI

Galibiyet ödülü ise yeni düzende 1.5 milyon eurodan 2.7 milyon euroya çıktı, beraberlikler için de 900 bin euro ödenecek. Takımlar çıktıkları her maç için de 550 bin euro garanti para alacak. Böylece grupta yapılacak 6 maç için 3.3 milyon euro garanti olacak.

GS STORE'DAN 20 MİLYON TL

Sarı-kırmızılılar özellikle şampiyonluk kutlamaları ve sonrasında GS Store'dan yapılacak ürün satışlarına da odaklandı. Bunun getirisinin de 20 milyon lira olması öngörülüyor. Loca ve kombine kartların da toplam 80 milyon lira getireceği öngörülüyor.

Galatasaray, Şampiyonluğuyla Birlikte Kasasını Ağzına Kadar Dolduracak
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Galatasaray, Şampiyonluğuyla Birlikte Kasasını Ağzına Kadar Dolduracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Gsli: Bu ramazan ayı hakkı için Galatasaray taraftariyim Suna üzülüyorum tabiki şampiyonluğa sevindim. Bunca milyon dolarları okurken halime acıdım. 25 bin lira Kredi kartı borcum var faizi olmuş 60 bin lira. Bunu odeyemeyip aile düzeni olmayanlar için ne büyük paralar bir bilseniz benim gibi Kendi halinize aglardiniz. Gerçekten işsizlik hat safhada. Zengin zaten çok zenginde fakir cokkkkkkkk ama çok fakir. Yani şampiyonluğa bile kendime acıyarak seviniyorsam gerisini siz dusunun 33 12 Yanıtla
    Turhan: TAMAM de gitsin kardeşim bu godaman düzen 13 13 Baba: Akp ye degil daha halkcı daha eşitlikci bir düzeni getirecek siyasete oy ver bu sömürü düzeni degişsin yoksa daha cok aglarsın 0 0 Devam: Her şeyi yap al kredi yi harca kartı sonra ödem e ondan sonra da tamam de.Sizin beyninize.... 0 0 Reis06 : La aganin fakirin cebinde 25 binlik kart ne gezer. Sen demekti zenginler yarışanlardansın. Yazdığın yazıdan harbi acınacak haldesin. Önce aklını başına topla, sonra adam ol. Rızkın ne ise bu ada şükür de, şükret 0 0
  • Amanos : Neden maç başı TL değil de dolar alıyorlar ? 34 5 Yanıtla
    Kikuky: Tr parasimi kaldi 0 0 Bla: Çünkü tl ye çevirirlerse sayılar ekrana sığmaz kardeşim. 0 0
  • gs gs gs: Nasıl bana pay düşmüyor enayimiyim ben küçüklüğümden beridir gs liyim payımı isterim nakit olarak hesabıma yatırılsın 30 8 Yanıtla
  • Osman: HİÇ GEREK YOKTU FETÖ DESTEK VERİYOR ZATEN GS YE 3 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement