Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

İngiltere'de 2 çocuk annesi genç kadın, sevgilisi ile cinsel ilişkiye girdiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybederken kanında tecavüz uyuşturucusu olarak bilinen maddeye rastlandı.

17.07.2018 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Gloucester şehrinde 22 yaşındaki iki çocuk annesi Hayley Khurana, cinsel ilişki esnasında hayatını kaybetti. 26 yaşındaki Ghulam Habib ile aşırı derecede alkol tükettikten sonra ilişkiye giren genç kadının cesedi evinin yatağında bulundu.

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

KANINDA "TECAVÜZ UYUŞTURUCU" BULUNDU

Genç annenin yanında uyandığında cansız bedenini bulduğunu söyleyen Habib önce cinayet süphesiyle tutuklansa da kanıt bulunamadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Kalp krizinden öldüğü anlaşılan kadının kadının "tecavüz uyuşturucusu" olarak geçen GHB'ye rastlanması üzerine oklar tekrar 26 yaşındaki adama döndü.

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

"KIZIMI KULLANDILAR"

22 yaşındaki kadının Annesi Shelia Hardy, "14, 15 yaşlarındayken yanlış insanlarla karşılaştı ve onlar kızımı yoldan çıkardı. Onu istismar ettiler ve kullandılar" dedi.

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

BİR GÜN ÖNCE TANIŞMIŞLARDI

Genç kadının kanında, yasal sınırın yaklaşık 7 katı alkol bulunurken kanında GBH isimli uyuşturucuya rastlanması da polisin dikkatini çekti ancak uzmanlar ilacın ölümüne katkıda bulunduğunu düşünmediklerini söyledi.

Hayley'nin kocasından ayrıldığı ve birlikte olduğu Habib ile bir gün önce tanıştığı açıklandı.

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

Son Dakika Dünya Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • m: canınız cehneme ya ALLAH aşkına bu tur ahlaksız şeyleri haber etmeyi 41 3 Yanıtla
  • A : Geri zekalı bilmem neyinin derdine düşmüş 30 10 Yanıtla
  • Mardinli47 : bunlar GİBİ gibi zorbalar yüzünden insanların aklı ahlakı gidiyor be bunlara bakıp bunların peşinden gitmek mi kurtaracak bizi ALlah ın ateşinden yoksa Kuran a ve peygamberin sünnetine dayanıp haramdan zina ve flörtten uzak durarak mı işte islamsız bir hayatın felseffesi aynı zamanda 33 6 Yanıtla
  • Zebani: Deli gibi, doymak istercesine, inim inim inlercesine, ayağın yerden kesercesine yapılan adrenalinin sonu bu. Erken göçtü aramızdan 24 11 Yanıtla
  • İZMİRLİ: Belliki kadın çok arzulu imiş ki zevkin son noktasına ulaşmış ve kalp iflas etmiş 5 28 Yanıtla
  • Müslüman: Yan kafir yan 10 22 Yanıtla
  • muhammed mustafa: kesin cennete gitti 4 25 Yanıtla
  • Zebani: Çeyrek altın 320 lira olmuş, yaz düğünlerini kara kara düşünen anadolunun kaplanları ne yapacak diyorum ama arkadaşlarım inanmıyor. Çünkü beni sevgililerime aldığım pırlantalarla biliyorlar. Yutmuyorlar o dolmayı 13 12 Yanıtla
  • Zebani: 27 yaşında olmama rağmen 50 yaşında gibiyim. Çok rüzgar gördü bu beden. Birikimlerimi siz değerli arkadaşlara aktarıyorum :) 10 12
  • muro: cennete gittigini nereden biliyorsun, ismindenmi belli 3 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü
    11:08 ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü

    Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric Egger, Gazze'deki durumun tarif edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirterek, İsrail'in işgalci devlet olarak Gazze'deki nüfusa hizmet sağlama, bunu yapmaması halinde ise insani yardımların girişine izin verme yükümlülüğü bulunduğunu söyledi. Egger, Gazze'deki insani durumun kötüleştiğini ve özellikle çocukların en çok etkilendiğini ifade etti. ICRC'nin Gazze'de aktif olarak çalıştığını ancak daha fazla insani yardım sağlanması gerektiğini vurgulayan Egger, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına karşı insani hizmet sağlama veya insani yardıma izin verme yükümlülüğü taşıdığını belirtti.

  • Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya
    11:07 Kuzey Gazze'de Kıtlık Alarmı: Nüfusun %100'ü Açlıkla Karşı Karşıya

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği rapor, Gazze'de kıtlığın yaklaştığını ve nüfusun tamamının felaket boyutunda açlıkla karşı karşıya olduğunu belirtti. Gazze'deki 2.2 milyon kişi yeterli gıda bulamazken, kuzeydeki kıtlığın Mart-Mayıs 2024 döneminde başlaması bekleniyor. İsrail, 'açlığı savaş aracı olarak kullanmakla' suçlandı. Rapor, İsrail'in Gazze'yi geniş çapta yok etmesi ve yardımı kısıtlaması nedeniyle kıtlık koşullarının yayılacağını ifade etti.

  • Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı
    10:52 Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik İl Müftülüğü Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek oldu. Kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderen minikler, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu öğreniyor.

  • Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü
    10:48 Barack Obama Londra'da Başbakanlık Ofisi'nde görüldü

    Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'nın Downing Sokağı'ndaki Başbakanlık Ofisi'nde görüldü. Obama'nın İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya gelmesi bekleniyor. Ziyaretin detayları belirsizliğini korurken, Obama'nın İngiltere'deki çalışmaları ve uluslararası ilişkilerdeki rolü merak konusu.


Advertisement