Genç Müsiad Adana Şubesi Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Genç Müsiad Adana Şubesi Görev Dağılımı Yaptı

Genç Müsiad Adana Şubesi Görev Dağılımı Yaptı

Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanlığı görevine getirilen Av. Muhammet Veysel Gök, genel kurulun ardından yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

17.12.2016 12:07

Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanlığı görevine getirilen Av. Muhammet Veysel Gök, genel kurulun ardından yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

MÜSİAD Adana Şubesi Dernek Merkezi'nde gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında oluşturulan görev dağılımının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gök, Genç MÜSİAD'ın bilinçli, üretken, vatansever bir gençlik yetişmesi ve gençlerin dinamik birer girişimci olabilmeleri adına bir okul vazifesi gördüğünü söyledi.

Gök, "Gençleri tembelleştiren bir söz olan 'Gençler bu ülkenin geleceğidir' sözünü pratikte değiştirme vakti gelmiştir. Artık gençler bu ülkenin geleceği değil bugünün ortakları olarak her alanda varlık göstermelidir. Geleceğin değil, bugünün değerleri olmalıdır. Ülkemizin 2023 hedefine ulaşabilmesi için de tüm kesimler gibi biz gençlere de görevler düşüyor. Yeni bir sinerji oluşturmayı hedefleyen tüm genç girişimcilerimizi bu iş birliğine ortak olmaya çağırıyoruz" dedi.

Yeni yönetimin görevlendirmesi şu isimlerden oluştu.

"Başkan Av. Muhammet Veysel Gök, Başkan Vekili Ercüment Özkan, Başkan Yardımcısı Rıdvan Aslan, Başkan Yardımcısı Alaaddin Oral, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Cemil Taşkınırmak, Bütçe Mali İşler Birim Başkanı Esra Uysal, Üye İlişkileri Birim Başkanı Mustafa Ağıt, Sektör Krulları Komisyon Başkanı Serdar Mercankaya, Barış Azger Dış İlişkiler Birim Başkanı, Celal Şengül Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı, Seda Varol İletişim Komisyonu Başkanı, Mahmut Sağlam Eğitim Birin Başkanı, Üniversiteler Birim Başkanı Yunus Emre Yeşilmeşe." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Müsiad Adana Şubesi Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement