Gençler Liderlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gençler Liderlerle Buluştu

Gençler Liderlerle Buluştu

Şişli Belediyesi ve Askıda Ne Var işbirliği ile düzenlenen "Liderlerden Tavsiyeler Konferansı'nda üniversiteli gençlerle şirketlerin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

14.12.2017 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'n de katıldığı konferansta, gençler profesyonellerin deneyimlerini dinledi. Hayri İnönü ise iş hayatında kolektif çalışma ve üretmenin önemine vurgu yaptı.

İş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini üniversite öğrencileri ile bir araya getiren "Liderlerden Tavsiyeler Konferansı" Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Şişli Belediyesi ve Askıda Ne Var işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilen konferansa pek çok farklı üniversiteden öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Askıda Ne Var'ın kurucusu Oğuzhan Canım'ın konuşması ile başlayan konferans, sadece kariyer gelişimi hakkında değil, sivil toplum ve sosyal girişimcilik konularında da öğrencilere ilham verdi. Adım Adım Kurucusu Itır Erhart, Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Microsoft Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Aslı Arbel, Gittigidiyor Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feyza Dereli Fedar ve CNN Türk'ten Emin Çapa'nın birer sunum yaptığı konferansta, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de gençlerle buluştu.

HAYRİ İNÖNÜ: KALICI ÇÖZÜMLER KOLEKTİF AKIL İLE GELİYOR

Hayri İnönü konuşmasında öğrencilere, "sevdiğiniz ve inandığınız işi yapmanın esas olduğunu unutmayın" tavsiyesinde bulundu ve iş hayatında kolektif çalışma ve üretmenin önemine vurgu yaptı. Kolektif bir akılla, paylaşarak ve birbirini tamamlayarak hem daha kalıcı çözümler elde edileceğini hem de daha başarılı olunacağını söyleyen İnönü, bir toplumun gücünü de en temelde bu birlikten aldığını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Liderlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement