Gezdik, Gördük, Yedik, İçtik Hayatımız Değişti!  - Son Dakika
Advertorial

Gezdik, Gördük, Yedik, İçtik Hayatımız Değişti!

Gezdik, Gördük, Yedik, İçtik Hayatımız Değişti! 

Hiç korktuğumuz gibi olmadı bu kısım bizim damağımıza uygun yemeklerde vardı patlayana çatlayana kadar yiyip geziyorduk. Bize rehberlik eden kız çıtı pıtı ele avuca gelmeyecek kadar zayıftı. Bundan bizene demeyin :) Anna (ev arkadaşım) ben ve diğer 4 arkadaşımız rehber hatunla bir yerde oturduk yemeklerimizi söyledik, rehber bir sıcak su istedi.

13.07.2018 16:15  Güncelleme: 16:14
İlandır

Çantasından bir çay çıkarıp içine attı yeşil çaya benziyordu. Neyse içti 20 dkk kadar sonra tüm yemekler geldi sofra donatıldı beraber yiyiyoruz Anna'nın koluna bir dürttüm bana baktı kızı işaret ettim. inanılmaz ama hem hızlı hızlı yiyor hemde bizden çok yiyordu sanki. Yemek bitti kalktık gezmeye devam ediyorduk. Anna Ile geriden gidip birde "dedikodu" yapıyorduk :) (körle yatan şaşı kalkıyor)) Çinlilerin metabolizması bence hızlı fazla kilolu insan yok ülkede diye aramızda konuşuyorduk. Neyse 4. günümüz dü bu sıralama hep böyle devam etti ve biz dayanamadık ve kıza bunu sormaya karar verdik. Kızda sinsi bir gülümseme ve başladı anlatmaya.

DOĞADAN GELEN BITKILERI CININ YEŞİL ÇAYI (GUNPOWDER) İLE BİRLEŞTİRMİŞLER !

Çayı çıkardı çantasın içeriginclekileri anlatmaya başladı ve ekledi " ben günde iki defa çok fazla yerini akşam yemeklerini hafif geçirmeye çalışırım, sabah ve öğlen (bazen akşam) yemeklerde') önce sıcak su ile demleyip bunu içiyorum. Aslına bakarsanız tokda tutuyor ama benim aç gözlülüğümden yemeği çok kaçı rıyorum ayrıca Gunpowder çayı metabotizmayı x4 arttırıyor yemekten kısa süre sonra tuvalete çıkartıyor " dedi.

Anna ile çok heyecanlandık ve " kilo verdin mi yoksa hep mi böyleydin? " diye sorduk.

"16 kilo verdim ama bu süreçte yediklerimi dizginlemeye çalışıyordum azda olsa. Şuan 44 kiloyum kilo verme derdim yok. Tek derdim geri kilo almamak çünkü sokak yemeği kültürümüz çok geniş ve mesleğim gereği sürekli gezip turistler ile bir yerlerde yemek içmek zorunda kalıyorum ve kokularımız çok iştah açıcı tok olsanız bile yemek yeme isteğiniz' durduramıyorsunuz" dedi. Çekirdek olsa yanımızda bu hikakeyi dinlerken bile bişiler yerdik :) Anna ile çaydan bizde istedik ve yarın son günümüz, yarına ayarlayabilir misin? diye sorduk. Ayarlayabileceğini söyledi. Ertesi gün çaylarımız geldi ve biz akşam üzeri dönüş yoluna geçtik.

Son Dakika Advertorial Gezdik, Gördük, Yedik, İçtik Hayatımız Değişti!  - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement