Girandola’dan Özel Yeni Tatlar - Son Dakika
Güncel

Girandola’dan Özel Yeni Tatlar

Girandola, Sonbahar Meyvelerinden Oluşan Özel Tatlılarıyla Dondurma Severlere Farklı Lezzetler Sunmaya Devam Ediyor.

20.09.2010 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilenen dondurma çeşitleriyle her sezon farklı bir lezzet sunan Girandola, menüsüne eklediği ''balkabağı, güllü, kestaneli, greyfurt campari, İtalyan sufle, elmalı ve mürdüm erikli tart, cheesecake, mahlep çatalı, kuru üzümlü romlu malaga, Trabzon hurmalı dondurmaları'' ile sonbaharda yaz mevsimini yaşatmaya devam ediyor.

Dondurma çeşitlerini tamamen ev yapımı taze meyvelerden oluşturan Girandola, İtalyan usulü dondurmaları geleneksel sütlü tatlılarla birleştiriyor. Nefis dondurmaları geleneksel sütlü tatlılarla birleştiren Aslı Eraltan, yaratıcı lezzetleriyle hem göze, hem damak zevkine hitap ediyor.

Kestaneli, Güllü, Kuru Üzümlü Romlu Malagalar ile Damaklar Şenlenecek…

Menüde çeşitliliğe önem veren Girandola, sezona özel ''kestaneli dondurma'' ile fark yaratıyor. İsminin Türkçe karşılığı rüzgârgülü olan ve açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören İtalyan dondurmacısı Girandola'nın menüsünü limon, kan greyfurtu-campari, vişne-yeşil elma, mojito, fesleğen, yeşil üzüm ve karpuz ile damakları şenlendiren sorbelerden, krem şanti, meyve, çikolata vişne frambuaz sos eşliğinde sunulan 12 çeşit kup oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Girandola’dan Özel Yeni Tatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement