Giresunlular; Başkan Adil Emecan'I Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Giresunlular; Başkan Adil Emecan'I Ağırladı

Giresunlular; Başkan Adil Emecan\'I Ağırladı

Giresunluların tekrar başına geçen Efsane Başkan İslam Tiryaki, "kaldığımız yerden" diyerek, çalışmalarına hızlı başladı.

26.11.2012 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleştikleri kongre sonrası, üyelerinden aldığı güven oyu ile uzun bir zamandan sonra tekrar başkanlığa seçilen Sakarya Giresunlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İslam Tiryaki; "kaldığımız yerden" diyerek çalışmalarına hızlı başladı.

Hızlı başladı

Sakarya Giresunlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; önceki güm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ilk yönetim kurulu toplantısı ve kutladıkları öğretmenler günü programı sonrasında da hafta sonu da Bakırköy eski Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan'ı Orman Park'ta ağırladı. Aynı zamanda Giresunlu olan ve 1994 -1998 yılları arasında bir çok başarılı yatırım ve çalışmalara imza atan Bakırköy eski CHP'li Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan ile birlikte kahvaltı yapan Sakarya Giresunlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İslam Tiryaki ile Başkan yardımcısı Köksal Küçük, eski Dernek Başkanı Süleyman Engin, CHP Sakarya Gençlik Kolları üyesi Özgür Karal; yaptıkları sohbetlerle hasret giderdi. Belediye başkanlığı yapmış hemşerisi Dr. Adil Emecan'ı ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya Giresunlular Derneği Başkanı İslam Tiryaki; bundan sonrada zaman zaman bir çok hemşerilerini de Sakarya'ya davet ederek, ağırlayacaklarını söyledi. Başkan Tiryaki; Sakarya Giresunlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bir çok başarılara imza atacağını da sözlerine ekledi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giresunlular; Başkan Adil Emecan'I Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement