Göksun'da YGS Şampiyonları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

Göksun'da YGS Şampiyonları Açıklandı

Açıklanan YGS sonuçları, sonunda tüm puan türüne göre Göksun'da ilk üç dereceye giren öğrencileri bünyesinde bulunduran Göksun FEM Dershanesi başarısını basın toplantısı ile açıkladı.

01.05.2011 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Yükseköğretim Giriş Sınavı (YGS) sonuçları, sonunda tüm puan türüne göre Göksun'da ilk üç dereceye giren öğrencileri bünyesinde bulunduran Göksun FEM Dershanesi başarısını basın toplantısı ile açıkladı.

Gurur verici derecelerle Göksun'un adını duyuran FEM Dershanelerinin, sorumluluğunun bilincinde yıllardır süre getirdiği bu vizyonunu devam ettireceğini belirten dershane müdürü Ahmet Özkaya, FEM Dershaneleri kurulduğu günden bu yana başarıdan başarıya koşan geçmişi ile her zaman Türkiye'nin en seçkin dershanelerinden birisi olduğunu belirtti.

Göksun'da ilk yılından itibaren hem ferdi hem de kitlesel alanda başarıya imza atan dershanenin bu yılda öğrencilerini hedefe ulaştırmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Özkaya, "Açıklanan sonuçlara göre; öğrencimiz Hatice Nihal Kara ilçemizde tüm puan türlerinde 1. ci olurken, YGS-3 puan türünde 473, 254 puan alarak Türkiye'de 490. cı, Kahramanmaraş'ta ise 6. cı oldu. YGS-4 puan türünde 470, 568 puan alarak Türkiye'de 487. ci, Kahramanmaraş'ta ise 5. ci oldu. YGS-5 puan türünde 472, 814 puan alarak Türkiye'de 893. cü Kahramanmaraş'ta ise 8. ci oldu. Ayrıca diğer puan türlerinin tamamında Hatice Nihal Kara Göksun 1. si olurken Erşat Ersagun Ekici 2. ci, Merve Sağır ise 3. cü oldu" dedi.

Bu başarıların asıl mimarlarının çalışkan, gayretli, özverili, öğrencisini daima en yükseklere motive eden, branşında uzman öğretmenlerinin olduğuna vurgu yapan Özkaya, "2011 yılında yapılan YGS sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyor, bu başarılarını LYS sınavında da göstermelerini temenni ediyorum. Bu başarıda emeği geçen başta değerli aileleri olmak üzere Milli Eğitim camiamızın fedakâr öğretmenleri ile FEM Dershaneleri öğretmen ve idarecilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göksun'da YGS Şampiyonları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement