Gölbaşı Şenlenecek - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Şenlenecek

Gölbaşı Şenlenecek

Ankara, 22-23-24 Haziran tarihlerinde Gölbaşı'nda eğlence ve gösterilere doyacak.

07.06.2012 10:51

Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenecek 9. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için geri sayım başladı. Gözler şenlik boyunca Gölbaşı'nda olacak, Ankara, 22-23-24 Haziran tarihlerinde Gölbaşı'nda eğlence ve gösterilere doyacak. Şenliğe Sibel Can, Mustafa Yıldızdoğan ve Mustafa Ceceli de konserleriyle renk katacak.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

Şenlik 22 Haziran Cuma günü saat 16.00'da Mevlana Parkı'ndan başlayacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Kortej yürüyüşüne mehteran ekibi, halk oyunları toplulukları, Polis koleji bandosu, okullardan öğrenciler katılacak. Şenlik, 23 ve 24 Haziran tarihlerinde Mogan Gölü kenarındaki Sahil Parkı'nda çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Şenlikte; kortej yürüyüşünün yanı sıra çeşitli konserler, yarışmalar, yöresel sanatçılar, aşıklar şöleni, paneller, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür, sanat ve andezit sokağı, yöresel oyunlar, balık tutma yarışması, ve birçok etkinlik yer alıyor.

SANATÇILAR RENK KATACAK

Şenlikte Mogan Gölü kenarında konser verecek olan ünlü sanatçılar şenliğe ayrı bir renk katacak. Şenliğin birinci gününde Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak. İkinci gün Mustafa Ceceli, şenliğe katılanlara müzik ziyafeti verecek. Şenliğin son gününde ise, Türk Müziğinin ünlü isimlerinden Sibel Can sahneye çıkacak.

BAŞKAN'DAN ŞENLİĞE DAVET

her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılacak olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tüm Ankaralıları ve Gölbaşılıları, şenliğe davet etti. Açılış kortejinde tüm Gölbaşılıları görme arzusunda olduğunu söyleyen Başkan Odabaşı, Gölbaşılıların şenlikle kenetleneceğini belirterek, "Şenlik ilçemizi dünyaya tanıtmak için büyük fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için Gölbaşı Belediyesi olarak seferber olduk" dedi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement