Gölmarmaralı İhtiyaç Sahipleri de Yalnız Değil - Son Dakika
Güncel

Gölmarmaralı İhtiyaç Sahipleri de Yalnız Değil

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hayata geçirilen gıda bankalarıyla dar gelirli vatandaşların yüzü gülüyor.

26.09.2018 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölmarmaralı ihtiyaç sahiplerinin de yalnız olmadığı gösteren Gölmarmara Gıda Bankası'ndan 367 gerçek ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 'Yalnız Değilsin' sloganı ile ilk olarak 2013 yılında şehir merkezinde açılan Gıda Bankası, 2016 yılından itibaren tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunuldu. 35 kalem malzeme ve ayakkabı temin edilebilen gıda bankalarından tam olarak 7 bin 842 hane faydalanıyor. Bu kapsamda Gölmarmara ilçesinde de 367 aile aylık temel ihtiyaçlarını buradan karşılıyor. Gölmarmara Gıda Bankası'nı ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cülen, Gölmarmaralı ihtiyaç sahipleri adına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Başkan Ergün, "Yanınızdayız"

Sosyal belediyecilik hizmetlerinin gereklerini yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Aynı topraklarda, birlikte nefes aldığımız bu şehirde, ekonomik sıkıntılar yüzünden beslenme gibi temel yaşam şartını sağlıklı bir şekilde karşılayamayan vatandaşlarımıza destek olmak, boynumuzun borcu. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölmarmaralı İhtiyaç Sahipleri de Yalnız Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement