Gölmarmaralı Üreticilere 420 Adet Zeytin Fidanı - Son Dakika
Güncel

Gölmarmaralı Üreticilere 420 Adet Zeytin Fidanı

Gölmarmaralı Üreticilere 420 Adet Zeytin Fidanı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmayı geliştirmek ve üreticinin gelirlerini arttırmaya yönelik sürdürdüğü fidan dağıtımları, Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Bu kapsamda Gölmarmaralı üreticilere 420 adet zeytin fidanı dağıtımı, törenle gerçekleştirildi.

16.11.2017 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Manisa'da tarım ve hayvancılığın gelişmesi, kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla proje geliştiren ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde üreticiye yönelik desteklerine Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Bu kapsamda Gölmarmaralı üreticilere 420 adet zeytin fidanı dağıtıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen fidan dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve üreticiler katıldı.

ÜRETİCİDEN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Fidanlarını Cülen ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden alan Gölmarmaralı üreticiler, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticiye desteklerinin devam edeceğini belirterek, Başkan Ergün'e Gölmarmaralılar adına teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölmarmaralı Üreticilere 420 Adet Zeytin Fidanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement