Gömeç'te Efetekin MHP'den Başkan Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te Efetekin MHP'den Başkan Aday Adayı

Gömeç\'te Efetekin MHP\'den Başkan Aday Adayı

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç'ın MHP'li belediye başkanı Arif Efetekin, Gömeç Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

13.08.2013 12:32

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç'ın MHP'li belediye başkanı Arif Efetekin, Gömeç Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Bayram öncesi başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bayram Çılgın'a teslim eden Efetekin, halkın teveccühünün bu yönde olduğunu söyledi. Balıkesir'in Büyükşehir olması ile birlikte, Karaağaç beldesi de Gömeç'in bir mahallesi haline gelirken Karaağaç'ın belediye başkanı Gömeç'e başkan aday adayı oldu. Vatandaşların kendisin aday olması yönünde baskıları olduğunu anlatan Arif Efetikin, "Gömeç ve Karaağaç'taki hemşerilerimin gösterdikleri büyük ilgi nedeniyle yeniden belediye başkanlığına aday adayı olmayı kararlaştırdım.Allahın izni ile Karaağaç beldesinde yaptığım çalışmaların daha fazlasını yapabilmek için gece gündüz çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

Efetekin'in başvurusunu alan Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Bayram Çılgın ise, "Partimizin Karaağaç belediye başkanı Arif Efetekin'in beldesinde gösterdiği üstün başarılar nedeniyle öncelikle kutlamak istiyorum. Bu başarılı çalışmalarını Gömeç ilçesinde de göstereceğinden hiç kuşkumuz yok. Kendisini kutluyor. Aday adaylığı başvurusunu kabul ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te Efetekin MHP'den Başkan Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement