Gönderilmemiş Mektuplar Filmi - Son Dakika
Güncel

Gönderilmemiş Mektuplar Filmi

Gönderilmemiş Mektuplar Filmi

Gönderilmemiş Mektuplar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Gönderilmemiş Mektuplar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 21:09

Yirmi yıl önce kasabasından kaçıp gitmek zorunda kalmış olan Cem, babasının son nefesine yetişebilmek için dönmüştür. Cem, gemilerde çalışarak geçirdiği bu yirmi yıllık sürgününde bırakıp gitmek zorunda kaldığı Gülfem’i hiç unutamamış hatta ona olan aşkını günden güne büyütmüştür. Niyeti hemen yine denizlere dönmektir. Çünkü kardeşinin ölümünden kendisini sorumlu tutan ailesiyle ve kaçıp gitmesini üstünden “kırk gün” geçmeden evlendiğini öğrendiği Gülfem’le yüzleşmekten kaçınıyordur. Gülfem ise Cem’in öldüğünü sanıyordur. Bu yüzden duygularını içine gömmüş, yaşamını kocası Ali ve kızı Ceren’e sorumluluklarla sınırlandırmıştır.

Geride bıraktığı dostları, Cem’i sevgi ve coşkuyla karşılarlar. Ancak annesi, Gülfem ve eşi Ali, film ilerledikçe birer birer ortaya çıkacak unutulmuş gerçeklerin varlığından dolayı tedirgindirler. En büyük hayali Güney Amerika’da bir gençlik kampında çalışmaya gitmek olan Ceren, Cem ile tanışır, bu ilginç kişilikten çok etkilenir. Onu yerel bir radyoda yaptığı bir programa konuk eder.

Cem’in göndermediği aşk dolu mektuplar birer birer radyoda yayınlanmaya başlar...

Ve bu gönderilmemiş mektuplarla beraber, konuşulmamış gerçekler, dile getirilmemiş hisler, eski kinler, kıskançlıklar ve ihanetler klasik bir tragedyadaki açmazlar gibi birer birer ortaya dökülür.

Cem’in dönüşü, kasabadaki bir çok insanın gecikmiş hesaplaşmalarını tetiklemiştir sanki... Ve daha da önemlisi, küllendi sanılan bir aşk alevini, büyük bir yangına dönüştürmüştür...

Yönetmen: Yusuf Kurçenli

Senaryo: Yusuf Kurçenli

Oyuncular: Suna Selen, Suna Selen, Aytaç Arman, Kadir İnanır, Türkan Şoray

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Gönderilmemiş Mektuplar

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 0 dk.

Resmi Sitesi: http://www.gonderilmemismektuplar.com/

Vizyon Tarihi: 28.03.2003

Son Dakika Güncel Gönderilmemiş Mektuplar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement