Goody Çocuk Tiyatrosu Tüm Minikleri Bir Dostluk Hikayesi'ne Davet Ediyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Goody Çocuk Tiyatrosu Tüm Minikleri Bir Dostluk Hikayesi'ne Davet Ediyor

Goody Çocuk Tiyatrosu Tüm Minikleri Bir Dostluk Hikayesi\'ne Davet Ediyor

Şimdiye kadar 20.000'den fazla ilkokul öğrencisine sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlatan Goody kedi – köpek mamalarının kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu, Aralık ayında da minik izleyicilerle buluşacak.

02.12.2014 16:18

Şimdiye kadar 20.000'den fazla ilkokul öğrencisine sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlatan Goody kedi – köpek mamalarının kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu, Aralık ayında da minik izleyicilerle buluşacak.

Tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan ve ücretsiz olarak sahnelen müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikayesi", Aralık ayında her pazar günü saat 12.00'de Profilo Kültür Merkezi'nde çocuklara hayvanlarla dost olmayı anlatacak.

Oyun, 06 Aralık tarihinde saat 13.00'de Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde ve 27 Aralık tarihinde ise saat 13.00 ve 15.00'te Caddebostan Kültür Merkezi'ne konuk olacak.

Bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğunu anlatan "Bir Dostluk Hikayesi", La Fontaine eserlerine de atıfta bulunuyor. Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi karakterleri canlandırarak oyuna destek veriyor. "Bir Dostluk Hikayesi" son iki yılda 40'a yakın eğitim kurumunda ve sayısız kültür merkezinde sahnelendi. Çocuklara sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlattı.

Oyunlarla ilgili rezervasyon yaptırmak için Profilo Kültür Merkezi'ne (212) 217 70 97, Barış Manço Kültür Merkezi'ne ise (216) 418 95 49 numaralı gişe telefonlarından ulaşılabilinir.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody ile markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi için; www.tropikalpet.com.tr, www.goody.com.tr ve www.facebook.com/Goodymama adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Goody Çocuk Tiyatrosu Tüm Minikleri Bir Dostluk Hikayesi'ne Davet Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement