Google Hala Ünlülerin Çıplak Resimlerini Silemedi - Son Dakika
Teknoloji

Google Hala Ünlülerin Çıplak Resimlerini Silemedi

Arama motoru Google çalışmalarına rağmen ünlülerin sızan fotoğraflarını tamamen internetten kaldırabilmiş değil.

22.10.2014 07:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Ünlülerin çıplak fotoğraflarının iCloud üzerinden internete sızdırılması geride bırakmak üzere olduğumuz seneye damgasını vurmuştu. Aralarında Jennifer Lawrence ve Kate Upton'un da yer aldığın onlarca ünlünün fotoğrafı kısa süre içerisinde tüm internet dünyasına yayılmıştı. Bu olayların ardından ünlülerin avukatı Marty Singer, Google'dan bu resimleri internetten kaldırmasını istemiş, aksi taktirde 100 milyon dolarlık bir tazminat davası açacaklarını belirtmişti.




Bu açık tehdidin ardından Google bir süredir bu görüntüleri internetten kaldırmakla uğraşıyor. Ancak bu o kadar kolay değil. Üstelik hackerlar böyle bir şeyin olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Belirtilene göre hackerlar sitelerin alan isimlerini değiştirerek hala arama sonuçlarında görünmeye devam ediyorlar.


Konuyla alakalı açıklamada bulunan Google sözcüsü binlerce fotoğrafı internet aramalarından kaldırdıklarını söyledi. Ancak hala bu görüntüler Google aramalarında yer almaya devam ediyor. Bakalım Google bu soruna ne gibi çözümler üretecek. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Google Hala Ünlülerin Çıplak Resimlerini Silemedi
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google Hala Ünlülerin Çıplak Resimlerini Silemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement