Görevden Alınan Validüzgün: Rabbim Yardımcım Olsun - Son Dakika
Güncel

Görevden Alınan Validüzgün: Rabbim Yardımcım Olsun

Görevden Alınan Validüzgün: Rabbim Yardımcım Olsun

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan merkez valileri arasında yer alan Kayseri eski Valisi Orhan Düzgün, "Ne yapalım, bunları da görmek varmış kaderimizde.

20.07.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan merkez valileri arasında yer alan Kayseri eski Valisi Orhan Düzgün, "Ne yapalım, bunları da görmek varmış kaderimizde. Bu lekeden beni temizlemesi için rabbim yardımcım olsun" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nca 1'i il valisi, 29'u merkez valisi olmak üzere 30 vali 2 gün önce görevden uzaklaştırıldı. Mayıs ayında çıkan son valiler kararnamesi ile birlikte Kayseri Valisi iken merkez valiliğine atanan Orhan Düzgün de görevden uzaklaştırılan merkez valileri arasında yer aldı. Bu konuda açıklama yapan Düzgün, şunları söyledi:

"İdarecilik hayatım boyunca Devlet ve Hükümet yetkilileri dışında hiçbir grup, cemaat ve kişiden etkilenerek karar vermedim. Milletimiz ve Devletimizin menfaatlerini ön planda tuttum.17 Aralık sonrası 2,5 yıl görev yaptım. Paralel yapı dahil yanlış yapanların karşısında oldum. Kalemimi bu doğrultuda kullandım. Ama ne yapalım, bunları da görmek varmış kaderimizde. Bu lekeden beni temizlemesi için Rabbim yardımcım olsun."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görevden Alınan Validüzgün: Rabbim Yardımcım Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement