Görüntüler İstanbul Sultanbeyli'den! Motosiklet kullanan bilinçsiz sürücü kucağında bebek taşıdı - Son Dakika
3. Sayfa

Görüntüler İstanbul Sultanbeyli'den! Motosiklet kullanan bilinçsiz sürücü kucağında bebek taşıdı

İstanbul Sultanbeyli'de seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsünü ve kucağına yüz üstü yatırdığı bebeği görenler büyük korku yaşadı. Sürücünün, bebeğin ve kendisinin hayatını tehlikeye attığı tehlikeli yolculuk, başka bir sürücü tarafından görüntülendi.

27.05.2022 17:26  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'de meydana gelen olayda, bir motosiklet sürücüsü trafikte seyir halindeyken bir koluyla motosikletini kontrol etmeye çalıştı. Diğer koluyla da yüz üstü kucağına uzattığı bebeği tutmaya çalıştı.

HEM KENDİ HEM DE BEBEĞİN CANINI HİÇE SAYDI

Akan trafikte motosiklet sürücüsünün hem kendi canını hem de kucağındaki bebeğin canını hiçe saydığı anlar yürekleri ağza getirdi. Korku dolu yolculuk trafikte başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntüler İstanbul Sultanbeyli\'den! Motosiklet kullanan bilinçsiz sürücü kucağında bebek taşıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Görüntüler İstanbul Sultanbeyli'den! Motosiklet kullanan bilinçsiz sürücü kucağında bebek taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • günahkar kisi5: KANUNLARIN ADALETIN GERCEK HUKUK UYGULANMADIGI ICIN DURUM BOYLE. BENCE YUZ SOPA ATILMALI VE 3 GUN KATIKSIZ HAPIS LE BERABER 3 ÖĞÜN ELLI SOPA SABAH ÖĞLE AKSAM BAK BIR DAHA YAPAN OLUYORMU BOYLE 0 0 Yanıtla
  • mert çelik: o zaman bebegı bıryerde bırakıp yoluna devammı edecektı.bu ısın mantıgı nasıl olmalı 0 0 Yanıtla

Advertisement