Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la anlaşmaya çok yakın - Son Dakika
Spor

Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la anlaşmaya çok yakın

Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la sözleşme imzalamaya çok yakın. İzmir ekibi ayrıca, sarı-lacivertli ekibin stoperi Sadık Çiftpınar'a da talip olduğu belirtildi.

31.08.2020 11:11  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de sezonun açılmasına kısa bir süre kala takviye çalışmalarını hızlandıran Göztepe'nin yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Sarı-kırmızılılar, Kanarya'dan daha önce gündemine aldığı ve teklif yaptığı orta saha oyuncusu Alper Potuk'un yanı sıra stoper Sadık Çiftpınar'a da talip oldu.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un Atınç, Titi ve Alpaslan üçlüsünün yanına bir takviye istemesinin ardından yönetim, Fenerbahçe'den Sadık'ı resmen istedi.

ALPER BOŞA ÇIKTI

Fenerbahçe'de kadro rotasyonunda kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki savunmacının menajeriyle de bağlantıya geçen yönetim nabız yokladı.

Sadık konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kararı beklenirken, Alper Potuk transferinde de Göz-Göz sona yakın.

Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun da teklifi düşünmek için Göztepe'den süre istediği bu hafta içinde transferin netlik kazanacağı öğrenildi.

(Milliyet)

Göztepe, Fenerbahçe\'den ayrılan Alper Potuk\'la anlaşmaya çok yakın

Son Dakika Spor Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la anlaşmaya çok yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • hakan: zaten hayatının hatasını gs ye gelmeyerek yaptın bari şimdi gelip düzelt 1 5 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ: YALVAR YALVAR BİZ YOLLADIK SİZ ALIN ŞİMDİ 0 1
  • fenerli: adam 7 sezon yattı 7 sezon utanmadan para alıp zengin oldu gerçi adamın suçu yok yönetimin suçu var bununla sözleşme yenileyip durdular bizden uzak dursunda nerde oynarsa nerde yatarsa yatsın 4 0 Yanıtla
    zaaaarrrt: 7 yıldır yatırana ne diyelim şimdi kardeş... 1 0
  • Fb: Hadi inşallah Sadık çiftpınarıda alın kurtulalım çöplerden 1 1 Yanıtla
  • rota koleji göstepe vk: bizde varız bizimde adımız geçiyor orda 0 1 Yanıtla
  • esentepe: tarık gibi oldu gelecek vadeden futbolcu idi yazık İstanbul gece hayatını onuda bitirdi inşallah gideceği yerde başarılı olur böyle yetenekler kolay gelmiyor 1 0 Yanıtla
  • kutsal topraklardan: sepil başkan sattı mı kulubü bir bilen var mı akibetleri ne oldu bi araştırmak lazım. geçen günkü röportajında kulple ilgilenen müşteriler var diyordu. 0 0 Yanıtla
    Göztepe Hilal SK: İsveçlilerin almak istediği ancak Mehmet sepil ise sadece ortak olmalarını istiyormuş ama iş sona yaklaşmış isveçliler ortak olucak olsunlarda transfer başlasın 40 haftayı bu takım zor toparlar 0 0 aliağa göztepe spor club: en başta biz vardık şimdi bir sürü kardeşimiz oldu anlayamadık gitti. nereye varacak bu işin sonu 0 0

Advertisement