Guardiola, finalin İstanbul'dan alınmasını değerlendirdi: İlkay için İstanbul'a gitmek istiyordum - Son Dakika
Spor

Guardiola, finalin İstanbul'dan alınmasını değerlendirdi: İlkay için İstanbul'a gitmek istiyordum

Premier Lig'de şampiyon olmasının yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de finale kalarak Chelsea ile karşı karşıya gelecek Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, finalin İstanbul'dan alınarak Porto'ya verilmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Guardiola, "İlkay için İstanbul'a gitmek istiyordum ancak UEFA, Portekiz kararı verdi" ifadelerini kullandı.

13.05.2021 16:20  Güncelleme: 16:25

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan alıp, Portekiz'e vermesini değerlendirdi.

"TÜRKİYE'YE GİTME ŞANSI HİÇ YAKALAYAMADIM"

Sporx'in haberine göre; İstanbul'da oynamak istediğini ancak kararı kabul ettiğini söyleyen Guardiola, "UEFA böyle bir karar verdi. Türkiye'ye gitme şansını hiç yakalayamadım, Şampiyonlar Ligi'nde bile hiç orada oynamadım. İlkay için İstanbul'a gitmek istiyordum ancak UEFA, Portekiz kararı verdi. Benim için bir problem yok" ifadelerini kullandı. Manchester City ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi finali, 29 Mayıs tarihinde Porto'nun stadı Estadio do Drago'da oynanacak.

Guardiola, finalin İstanbul\'dan alınmasını değerlendirdi: İlkay için İstanbul\'a gitmek istiyordum

Son Dakika Spor Guardiola, finalin İstanbul'dan alınmasını değerlendirdi: İlkay için İstanbul'a gitmek istiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hg: Adamlar nasıl bir milleyetçiyse aldırdı valla bu tamamen siyasi bir karar 14 4 Yanıtla
  • ?: Bagzi seyler kuzu kuzu oluyor iste guardiolacim 12 0 Yanıtla

Advertisement