Guardiola, Kroos'u Transfer Etmek İstiyor! - Son Dakika
Spor

Guardiola, Kroos'u Transfer Etmek İstiyor!

Guardiola, Kroos\'u Transfer Etmek İstiyor!

Yeni sezondan itibaren Manchester City'nin başına geçecek olan Pep Guardiola, transfer çalışmalarına devam ediyor.

30.03.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Yeni sezondan itibaren Manchester City'nin başına geçecek olan Pep Guardiola, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Birçok yıldız isim ile yakından ilgilendiği öne sürülen İspanyol teknik adamın son gözdesi ise Real Madrid forması giyen eski öğrencisi Toni Kroos oldu.

İspanyol spor basınının önemli kuruluşlarından olan Marca, başkent temsilcisinde Zinedine Zidane yönetiminde fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki yıldızın İngiltere'ye gidebileceğini yazdı.

Öte yandan İngiliz basını da, yetenekli oyuncu ile ilgilenen tek teknik adamın Pep Guardiola olmadığını öne sürdü. The Sun Gazetesi, Toni Kroos ile Arsenal, Manchester United ve Paris Saint Germain'in de ilgilendiğini yazdı.

Manchester United'ın rakiplerine nazaran daha az şansa sahip olduğunun belirtildiği haberde Arsenal ve Paris Saint Germain'in bir adım önde olduğu kaydedildi.

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in bu transferde Kuzey Londra temsilcisinin elini güçlendirdiği belirtilirken, Fransız ekibinin ise maddi gücününün fark yaratabileceği öne sürüldü. Aynı haberde, Paris Saint Germain'in 45 milyon poundu gözden çıkardığı dahi iddia edildi.

Bu sezon Real Madrid forması altında 33 resmi maça çıkan Alman yıldız, 1 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Guardiola, Kroos'u Transfer Etmek İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement