Gül, Çankırı'ya 28 Yıl Sonra Giden İlk Cumhurbaşkanı Oldu (4) - Son Dakika
Güncel

Gül, Çankırı'ya 28 Yıl Sonra Giden İlk Cumhurbaşkanı Oldu (4)

Gül, Çankırı\'ya 28 Yıl Sonra Giden İlk Cumhurbaşkanı Oldu (4)

Çankırı'da engelli çocuklar okulu, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdu ziyaret eden Hayrünnisa Gül, daha sonra 2001 yılında Elazığ'da şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesiyle bir araya geldi.

08.11.2012 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gül, ÇANKIRI'YA 28 YIL SONRA GİDEN İLK CUMHURBAŞKANI OLDU (4)

HAYRÜNNİSA GÜL'ÜN ÇANKIRI PROGRAMI

Çankırı'da engelli çocuklar okulu, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdu ziyaret eden Hayrünnisa Gül, daha sonra 2001 yılında Elazığ'da şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesiyle bir araya geldi.

Çankırı'da ilk olarak, engelli çocuklara hizmet veren okulu ziyarete giden Hayrünnisa Gül, kapıda çiçeklerle karşılandı. Yöneticilerden okul ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Hayrünnisa Gül, oyun odasını, el işi ve ebru sınıflarını gezerek çocuklarla bir süre sohbet etti. El işi kağıtlardan yaptıkları çiçek buketini Hayrünnisa Gül'e sunan çocuklar, ebru sanatıyla yapılmış bir de tablo hediye etti. Hayrünnisa Gül, ayrıca çocukların ebru yapması ve tepsi boyamasını izledi.

KORGUN SEVGİ EVLERİ ÇOCUK YUVASI VE KIZ YETİŞTİRME YURDU

Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Hayrünnisa Gül, çocukların halk oyunları gösterisiyle kendisi için hazırlanan tiyatro gösterisini izledi. Kız öğrencilerin yaptığı el işi ürünleri sergisini gezen Hayrünnisa Gül, çocukların kendisi için hazırladığı ikramlardan da tattı.

ŞEHİT JANDARMA YÜZBAŞI EROL UYKUSUZ'UN AİLESİNİ ZİYARET

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile onurlarına verilen öğle yemeğine katılan Hayrünnisa Gül, daha sonra 21 Temmuz 2001 tarihinde Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik Köyü Ulaş Tepe bölgesindeki çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesini ziyaret etti. Hayrünnisa Gül, burada şehit Uykusuz'un annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla sohbet etti.

DHA(UK/İD) - Çankırı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül, Çankırı'ya 28 Yıl Sonra Giden İlk Cumhurbaşkanı Oldu (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement