Gülben Ergen, Yeni Yıl Mesajında Bile Düşmanlarına Gönderme Yaptı - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen, Yeni Yıl Mesajında Bile Düşmanlarına Gönderme Yaptı

2017 yılında manşetlerden düşmeyen Gülben Ergen, yeni yıl mesajında "Kötülük yapmaktan ve bundan zevk almaktan uzak bir yıl olsun." diyerek düşmanlarına gönderme yaptı.

31.12.2017 12:07  Güncelleme: 10:07

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen 2017'nin magazin gündemine damga vuran isimler arasındaydı. Eski eşi Erhan Çelik'i, iş adamı Tolga Duğles'le aldattığı iddia edilen Ergen yeni yıl mesajında düşmanlarına gönderme yaptı.

EVLİ ADAMLARLA İLİŞKİ YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Erhan Çelik, sosyal medyadan Gülben Ergen'in kendisini aldattığını açık açık anlatmıştı. Yıllardır düşman olduğu isimler Seren Serengil ve Yeşim Salkım da Ergen'e yüklendikçe yüklenmişti. Sürekli evli adamlarla birlikte olduğu iddia edilen Gülben Ergen, yeni yıl için şu mesajı yayınladı: "Kötülük yapmaktan, kalp kırmaktan, yalandan, riyadan, can yakmaktan ve en fenası bunları yaparken insanlık dışı bir zevk almaktan uzak olsun."

İşte Gülben Ergen'in o mesaji:

Gülben Ergen, Yeni Yıl Mesajında Bile Düşmanlarına Gönderme Yaptı

Son Dakika Magazin Gülben Ergen, Yeni Yıl Mesajında Bile Düşmanlarına Gönderme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AyNur : Nedir bu iğnelemeler,,, barış olsun artık 2 0 Yanıtla
  • abuzer kömürcü: ahlaksız en son konuşacak insan sensin 1 0 Yanıtla
  • TAKUNYA: Gülben git işinede bıktık sana küfür etmekten senin ne olduğunu herkez çok iyi biliyor uyuz karı kaşıntı 1 0 Yanıtla
  • SADAKAT: SADAKATSİZ SEVDA OLMAZ.. BU DA SANA YENİ YIL KAPAĞI OLSUN 0 0 Yanıtla
  • bitlisli : yogurtcu bayramı tanıyonmu gülbeno 0 0 Yanıtla
  • serkan pirli: Sevgili Gülben Hnm. Bence bu boşlukta bol bol düşünmelisiniz. Türk toplumu insanı bağrına basar. Sevip güvenince sonuna kadar tutar. Fakat bazı değerler konusunda ufacık bir rahatsızlık duyarsa da siler atar... Yeni yıl iyilik getirsin. Herkese... 0 0 Yanıtla

Advertisement