Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi - Son Dakika
Yerel

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin\'in, Kalp Krizi Geçirmesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Metin'in, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

10.05.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar'da bulunan Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'i, kalp krizi geçirmesinin ardından anjiyo olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret etti.

Yazıcı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü'den, Metin'in sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcısı'nın durumunun iyi olduğunu belirtti. Hekimlerin, hastanın sağlık durumu hakkında "stabil" olduğu yönünde bilgi aktardıklarını ifade eden Yazıcı, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Müdahalenin zamanında yapıldığını dile getiren Yazıcı, "Şu an itibarıyla hekimlerin dediği çok stabil. Hastanede 2-3 gün kalır" dedi.

Bir gazetecinin "Bu olay toplantıda bir moral bozukluğu oluşturdu mu" sorusuna Yazıcı, "Toplantı ayrı, bu ayrı, sağlık ayrı. Söz konusu olmaz" şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Metin'i ziyaret etme durumunun olup olmadığı sorusuna da Yazıcı, şu cevabı verdi:

"Başbakanımızın işi çok yoğun. Sayın Başbakanın takdirinde olan bir şey. Bizim gelip gidişimiz, arkadaşlarımız adınaydı. Sayın Başbakanımızın çok yoğun programı var. Dün gelemedi bugün geliyor."

Bakan Yardımcısı Metin'in, ailesiyle görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de Yazıcı, "Orada çok güzel bir şey yapmış. Ben aslında neden aradın dedim. Ama şunu söyledi, 'Olur ki televizyonlar haber verir. Çoluk çocuk panikler, onlar paniklemesin, benim sesimi duysun diye aradım' dedi. Eşi geliyormuş."

Yazıcı, ziyaretin ardından toplantının yapıldığı otele geçti.

Öte yandan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da hastaneye gelerek, Metin'in durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin'in, Kalp Krizi Geçirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement