Gümüşsuyu Ortaokulu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gümüşsuyu Ortaokulu Açıldı

Gümüşsuyu Ortaokulu Açıldı

Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı.

18.12.2013 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı.

Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutlu, modern derslikleri, laboratuvarları, kütüphanesi olan, depreme dayanıklı okulların inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kentte öğrenci sayısı artmasına rağmen okul ve derslik ihtiyacını karşılamada büyük çalışmalar yapıldığını belirten Mutlu, 2014'te de 2 bin 600 dersliğin daha eğitim ve öğretimin hizmetine sunulacağını belirtti.

Gümüşsuyu Ortaokulu'nda eğitim ve öğretim görecek öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Mutlu, okulun açılış kurdelesini de öğrencilerle birlikte kesti.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da geçtiğimiz aylarda Gümüşsuyu İlköğretim Okulu'na Belediye'nin Kütüphane yaptırdığını belirterek, "Eğitime desteklerimiz her zaman sürece. Gümüşsuyu Ortaokulumuzun tüm Eyüplülere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Gümüşsuyu Ortaokulu'nda, 739 öğrenci eğitim görüyor. 25 öğretmenin görev yaptığı okulda, 24 derslik, 2 fen laboratuvarı, 2 bilgisayar odası , 2 atölye bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gümüşsuyu Ortaokulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement