Güneş Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Güneş Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı

Güneş Mahallesi\'ne Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'ndeki 436 Sokak'ta vatandaşın içme suyu sorununa çözüm olmak için yeni yerleşim yerine içme suyu hattı döşedi.

12.04.2018 14:25  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Salihli ilçesine bağlı Güneş Mahallesi 436 Sokak'ta yeni yapılaşmanın olduğu yerleşim yerine, yeni içme suyu şebeke hattı çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma ile mahalle sakinlerine daha kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlandı.

"MASKİ BİZLERİ HİÇ YARI YOLDA BIRAKMADI"

Güneş Mahalle Muhtarı Ali Yörükoğlu, "Mahallemizdeki 436 Sokak'taki yeni yapılaşma olan bölgeye içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması yapıldı. Yeni yerleşim alanında yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda MASKİ ekipleri, hızlı bir şekilde şebeke hattını tamamlayarak su sıkıntısını ortadan kaldırdı. MASKİ sayesinde vatandaşlarımız sağlıklı ve kesintisiz suyuna kavuştu. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Bizleri hiç yarı yolda bırakmadılar. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ adım adım çalışıyor, görüyoruz. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güneş Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement