Gürsu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gürsu'dan Kısa Kısa

Gürsu\'dan Kısa Kısa

Belediyenin stratejik planına halkın katılımı sağlanıyor.

06.06.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediyesinin 2015-2019 yıllarına ilişkin stratejik planının hazırlanması çalışmaları kapsamında ilçedeki derneklerin temsilcileri ve muhtarların katılımıyla geniş kapsamlı bir istişare toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, toplantıdaki konuşmasında, hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgarın yardım edemeyeceğini vurguladı.

Gürsu için her türlü fikir ve proje desteğine açık olduklarını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Belediyenin kaynaklarının en güzel şekilde değerlendirildiği, halkın refah seviyesini artıran hizmet ve projeler üretmek istiyoruz. İlçemizin müreffeh bir kent olmasını sağlayacak plan ve programları beraber yapacağız. Gürsumuz için ayağı yere basan vizyon projelerimiz var. 'Gürsu'yu Gürsu halkımızla yöneteceğiz' diye söz verdik. Gürsu'nun geleceğini planlarken halkımızın, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarlarımızın ve Gürsu ile ilgili fikri olan herkesin görüş ve önerilerine çok büyük önem veriyoruz. Tüm bu çalışmaların amacı; Gürsumuzu her alanda örnek alınan, nezih bir kent haline getirmektir."

Stratejik planların önemi ve hazırlanması süreci hakkında sunum yapan Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi Sorumlusu ve Endüstri Mühendisi Hüseyin Özmen, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Gürsu Belediye spor Kulübünden Kaymakam Aktaş'a ziyaret

Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanlığına seçilen Fuat Ermiş ve diğer yöneticiler, Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ermiş, "Amacımız; Gürsu'daki genç ve dinamik nüfusu spor faaliyetleriyle topluma kazandırmak, gençlerimizin zararlı işlerden uzak durmasını sağlamak" dedi.

Yıldız ise her mahalleye spor alanları kazandırıp Gürsu'daki gençlerden dünyaya sporcu yetiştirmek istediklerini anlatarak, "Biz destek vereceğiz, kulübümüz ise yönetimi, hocalarımız ve sporcularımızla çalışacak. Birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gürsu Belediyespor, önemli bir misyon üstlenmiş oluyor. Mahallelerde kurulan spor kulüplerine önderlik ederek, rehberlik ederek, onları bir üst pozisyonlara kazandırmak için uğraşacak. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürsu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement