GÜRTEKS Ailesine Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika
Güncel

GÜRTEKS Ailesine Teşekkür Plaketi Verildi

GÜRTEKS Ailesine Teşekkür Plaketi Verildi

Gürteks Gülşen Özkaya Anaokulu'na her türlü maddi ve manevi desteği veren Gürteks ailesinin bayan fertlerine teşekkür plaketi verildi.

15.10.2013 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törene Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Uzun, Gülşen Özkaya ve Gürteks aile fertlerinin bayan üyeleri katıldı.

Okula maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gülşen Özkaya ve Gürteks Fon Yönetim Kuruluna Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Plaket alan Gülşen Özkaya kendilerine verilen plaketten dolayı çok teşekkür etti. Yardımlarının devam edeceğini belirtti.

Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın katkılarından dolayı Gürteks ailesine teşekkür etti. Aydın, "Sizler bu okula katkıda bulunmakla eğitime katkıda bulunuyorsunuz. Eğitime katkılar arttıkça eğitim seviyemiz yükselecektir. Siz sadece bu okula katkıda bulunmadınız ülkenin kalkınmasının temel taşı eğitime destek oldunuz" dedi.

Gürteks Nurettin Özkaya İlkokulunu yaptıran Nurettin Özkaya'yı rahmetle anan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin okulun binasını yapmakla ailenin geri çekilmediğini okulun sürekli ihtiyaçlarının Özkaya ailesi tarafından giderildiğini belirtti. Serin "Aile olarak bu yıl anaokulumuzun ihtiyaçlarının bir kısmını gördünüz, tadilatlarını yaptırdınız. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Katkılardan öte bu işe gönül vermeniz çok önemli" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, " Şehrimizde çok sayıda hayırseverimiz okul yapımında katkıda bulunuyor. Okulu yaptırmakla kalmıyor eğitimin her aşamasında bulunarak Gaziantep eğitimin gelişmesine destek oluyorlar. Bu Gaziantep adına gurur verici bir olaydır." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel GÜRTEKS Ailesine Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement