Son dakika: Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararı - Son Dakika
Güncel

Son dakika: Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararı

Son dakika habere göre Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararıANKARA merkezli 4 ilde DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 6 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

25.10.2021 09:09  Güncelleme: 10:18

Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararı

ANKARA merkezli 4 ilde DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 6 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, DEAŞ silahlı terör örgütü ile irtibatı ve iltisakı tespit edilen 6 şüphelinin, Ankara merkezli 4 ilde, gözaltına alınmalarına  karar verildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Ankara merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda 3 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; 10 tabanca fişeği, 1 şarjör, çok sayıda namlu ve yay mekanizması gibi silah parçaları, 1 sahte ehliyet ve çok sayıda yabancı ülke pasaportu ele geçirildi. Firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Son dakika: Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika: Ankara merkezli 4 ilde 6 DEAŞ şüphelisine gözaltı kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement