Otomobili çizildiği için tartıştığı site görevlisini öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobili çizildiği için tartıştığı site görevlisini öldürdü

Konya'da otomobilinin sağ kapısı çizilen 32 yaşındaki adam, görevini yapmadığı gerekçesiyle tartıştığı site görevlisi 2 çocuk babası Adem Topbaş'ı bıçaklayarak öldürdü.

27.10.2021 00:25  Güncelleme: 00:42

Merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Sebil Sokakta bir sitedebugün saat 21.40 sıralarında meydana gelen olayda, Ahmet Ü, oturduğu sitenin bahçesinde bina önüne park ettiği 06 YRV 60 plakalı otomobilinin sağ arka kapısında çizikler olduğunu fark etti.

"OTOMOBİLİ ÇİZDİLER" KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

Bunun üzerine öfkelenen Ahmet Ü, apartman görevlisi Adem Topbaş'a, "Otomobili çizmişler. Neden bakmıyorsun da çizdirdin?" diye tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. İddiaya göre Ahmet Ü, sustalı bıçağının açılmaması üzerine Adem Topbaş'ın elindeki bıçağı kapıp, saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesiyle yaralanan Topbaş, kaçarak site bahçesindeki bir bakkala sığındı. Kanlar içinde yere yığılan Topbaş, ihbar üzerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Topbaş'ın 4 yaşında kızı ve 30 günlük bir oğlunun olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Ahmet Ü. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Site sakinleri, Ahmet Ü. ve Adem Topbaş'ın site bahçesinde sürekli sohbet edip, çay içtiklerini söyledi. Bekir Candan, "Arabada çizik olduğunu söylemiş. 'Güvenlik kamerasına bakalım' denilmiş. Sonra bıçaklama olmuş. Aşağıda kan izleri var. Bakkala doğru gitmişler." dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Otomobili çizildiği için tartıştığı site görevlisini öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobili çizildiği için tartıştığı site görevlisini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ercan Özbay: neden yaptım diye çok duşunursun artık iceride 54 0 Yanıtla
  • Atmaca Ay: Bir Anlık öfke nelere mal oluyor Allah rahmet eylesin bir çizik yüzünden iki Ailenin hayatı çizildi 50 1 Yanıtla
  • MuRat TopRak: Tam bizim ülkeye has bir durum.sasirmadim 26 4 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Kardeşim ne kör cahiliz ya. Pasta cila at kapanırsa kapanır yok kapanmadı ise sanki hiç bir araba da çizik yok öyle kullan ne olacak yani. Ayrıca şikayet edersin varsa yanlışı Allaha havale et geçç 26 0 Yanıtla
  • İSMAİL KILINÇ: Zır cahil böyle birşey işte dünyanın demiyorum,Türkiye’nin çivisi çıkmış 9 2 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: Yazik degil mi?Allah korusun,böylelerinden!! 2 0 Yanıtla

Advertisement