Haiti Milli Takım kalecisinin kendi kalesine attığı garip gol sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
Spor

Haiti Milli Takım kalecisinin kendi kalesine attığı garip gol sosyal medyada gündem oldu

Dünya Kupası Elemeleri kapsamında gerçekleşen Kanada-Haiti karşılaşmasında kalecinin kendi kalesine attığı gol sosyal medya üzerinde gündem oldu. Paylaşım rekorları kıran videoda Haiti Milli Takım kalecisi Josue Duverger, defans oyuncusunun kendisine gönderdiği geri pası karşılamaya çalışırken topu önce es geçiyor sonra vurmak isterken kendi kalesine gönderiyor. Dünyanın konuştuğu Duverger'in kendi kalesine attığı gol şike iddialarını da beraberinde getirdi.

16.06.2021 09:10  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası Elemeleri maçları büyük heyecan yaratmaya devam ediyor. Dün gece oynanan Kanada- Haiti maçı ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

ÖNCE ES GEÇTİ SONRA KENDİ KALESİNE GÖNDERDİ

Haiti'nin 21 yaşındaki file bekçisi Josue Duverger'in kendi kalesine attığı gol maçın önüne geçti. Kanada'nın 3-0 galip geldiği maçın ilk yarısının sonunda takım arkadaşının kendisine doğru gönderdiği geri pası karşılamak isteyen kaleci Duverger, önce topu es geçti sonra vurmak isterken kendi kalesine gönderdi.

FUTBOL SAHALARINDA ENDER GÖRÜLEN CİNSTEN

Duverger'in futbol sahalarında ender görülen golü sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Şike iddialarını beraberinde getiren videoyu paylaşan kullanıcılar yorum üstüne yorum yapınca görüntü kısa sürede spor gündeminin bir numaralı maddesi oldu.

İşte o yorumlardan bazıları;

- Kanada doğumlu Haitili kalecinin, ülkesinin Kanada ile yaptığı maçta yediği goldür.

- O pası çerçeveye atmaması gereken oyuncu yüzünden yenilen goldür.

- Şu gol sonrası malum takımı hala destekleyecek ve kendisine taraftar diyecek insanların olması ne kadar da kötü. şahsen midem bulandı.

- Hata ile açıklanamayacak gol.

- Golden önce ofsayt olduğundan, golde en büyük hata hakemindir.

Haiti Milli Takım kalecisinin kendi kalesine attığı garip gol sosyal medyada gündem oldu

Son Dakika Spor Haiti Milli Takım kalecisinin kendi kalesine attığı garip gol sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ULUBATLI HASAN : Bazen insanın istemedende olsa basireti bağlanır buda öyle bir durum olmuş, bence bu kalecinin kötü olduğu sonucunu vermez sadece şanssızlık 43 5 Yanıtla
  • kanki xx: Şansızlık ıskalamış sonrada topa vuracakken sol ayağı çarpmış şikelik bir gol değil sporda şike olmadığı yer yok bence şikeye inanan biri olarak söylüyorum bence bu pozisyonda şansızlık var 23 2 Yanıtla

Advertisement