FETÖ'cü Hakan Şükür'den 9 yıl sonra gelen itiraf: Siyasete girmeyi hiç istemedim, pişmanım - Son Dakika
Spor

FETÖ'cü Hakan Şükür'den 9 yıl sonra gelen itiraf: Siyasete girmeyi hiç istemedim, pişmanım

FETÖ\'cü Hakan Şükür\'den 9 yıl sonra gelen itiraf: Siyasete girmeyi hiç istemedim, pişmanım

FETÖ'cü Hakan Şükür, 2011 yılında girdiği siyasi hayatıyla ilgili 9 yıl sonra bir itirafta bulundu. ABD'de yaşayan FETÖ firarisi, "Siyasete girmeyi hiç istemiyordum, baskı yaptılar, pişman oldum" dedi.

22.02.2020 09:10  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol kariyerini noktaladıktan sonra 12 Haziran 2011'deki seçimlerle siyasete giren FETÖ'cü Hakan Şükür, siyasi hayatıyla ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Aktif futbolu bıraktıktan sonra, antrenörlük lisansını aldığını ve kesinlikle siyaseti düşünmediğini belirten Şükür, ısrarlara dayanamayarak siyasete girdiğini belirtti.

"SİYASETİN ŞÖHRETİMİZİ KULLANDIĞINI FARK ETTİM"

Futbol projelerini ülke çapında gerçekleştirme imkanı vadedildiğini söyleyen Şükür, "Seçildikten sonra bunun mümkün olmayacağını anladım. Aslında siyasetin imajımızı, şöhretimizi kullandığını fark ettim. Çok sonradan siyasete girdiğime pişman oldum" ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK TEKLİF ALDIM"

FETÖ'cü Şükür, "Şöhret olmak, toplumun her kesimi tarafından sevilmek siyasetçiler tarafından kullanılmak isteniyor. Birçok teklif aldım: Belediye başkanlığı, milletvekilliği, spor bakanlığı..." şeklinde konuştu.

Hakan Şükür, kazançlarını Türkiye'de değerlendirmeyi tercih ettiğini ve yurt dışına yatırım yapmadığını söyledi. ABD'de başladığı kafe işinin battığını hatırlatan milli futbolcu, "Kariyerime yine futbolda devam etmek istiyorum" dedi.

UBER ŞOFÖRLÜĞÜ YAPTIĞINI DOĞRULADI

Uber şoförü olduğuna dair haberlere de değinen Şükür, bir dönem Uber işi yapan bir arkadaşına İngilizce öğrenmek için eşlik ettiğini ancak tam olarak şoförlük yapmadığını belirtti.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Spor FETÖ'cü Hakan Şükür'den 9 yıl sonra gelen itiraf: Siyasete girmeyi hiç istemedim, pişmanım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ALİ: KENDİNİ REZİL ETTİN EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞ İNSAN KENDİNE YAPARMIŞ PARAYLA BEŞ TAŞ OYNUYORDUN NE OLDU ŞİMDİ 49 10 Yanıtla
  • Vakkas: Efsaneyken kestane oldun 4 0 Yanıtla
  • Adam...: Adamın Kralıdır Hakan Şükür.... 0 3 Yanıtla
  • filozof: kendine ilimi bilimi çagdaş yaşamı degilde ilkelliği cahilliği yobazlığı örnek alan kim varsa mahfoldu yok oldu arapların perişan hali anlayana yeterli ibrettir 0 2 Yanıtla
  • Zavali: Adam ol gel bu ülkeye teslim ol ve pişmanlığını dök ne var yok kulanıldığı herşeyi dök bu ülkede olan adalet hiç bir ülkede yok yeterki teslim ol 1 1 Yanıtla
  • AKP: Ne istediniz de vermedik 1 1 Yanıtla
  • balıkçı.. : seni seviyorduk.. 0 2 Yanıtla
  • Karadeniz: Bunlar iyi günleriniz 1 0 Yanıtla
  • Zonguldaklı : NEYDIN NE OLDUN.DURUST OLMAMANIN CEZASI BUDUR.... 1 0 Yanıtla
  • ihh: sizden daha ahmak ve rezil mi var 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Develigücü, kümede kalacağına inanıyor
    08:37 Develigücü, kümede kalacağına inanıyor

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü, geride kalan maçlardan başarılı bir şekilde çıkarak kümede kalma inancını artırdı. Başkan İbrahim Şimşek, önlerindeki maçların daha kolay olduğunu belirterek galibiyetlerle kümede kalmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement