Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

21.02.2017 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile vesayet devrinin kapanacağını dile getirdi.

Açıkgöz, "Söz ve yetki doğrudan aziz milletimize geçiyor. Türkiye'de rejim değişmiyor, değişen sadece yönetim sistemidir. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak, kazanan Türkiye olacak. Cumhurbaşkanlığı sisteminin en büyük güvencesi, gerçek anlamda demokratik olmasıdır. 16 Nisan'da aziz milletimiz egemenliğini sandıkta tescilleyecek." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ayrıntılı bir şekilde teşkilat mensuplarına ve ev ev gezerek vatandaşlara anlatıklarını söyledi.

Tanrıver, "Teşkilatlarımızla bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili izleyeceğimiz yol haritasını anlatıyoruz ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin en doğru biçimde anlaşılması için çalışmalar yapıyoruz. Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacağını ifade ediyoruz." diye konuştu.

Toplantıya, il ve merkez ilçe teşkilat üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri belde, köy ve mahalle yöneticileri, sandık yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement